Количка - 0 продукта

Количката е празна.

Добре дошли в Motopoint!

Поръчка и доставка

Motopoint.bg е платформа за онлайн търговия.

Онлайн, защото спестява време и пари. Онлайн, защото е бързо, лесно и приятно.

И за да се почувствате още по-приятно в компанията на Motopoint.bg и да се насладите на първата си среща с нас, създадохме кратък пътеводител, за да Ви покажем, че бързо наистина означава бързо.

Независимо от това Ви препоръчваме Ви да прочетете Общите Условия за пазаруване в Motopoint.bg, преди да направите Вашата първа поръчка.

Смятаме, че когато сте напълно информирани за начина, по който работи Motopoint.bg, първата Ви среща с нас ще доведе до втора, втората до следваща, и така докато създадем една истинска и пълноценна връзка на равнопоставено партньорство.

Motopoint ПЪТЕВОДИТЕЛ

Поемаме ангажимент да приемем и обработим Вашата поръчка с необходимото внимание, точност и коректност при нейното изпълнение.

Последвайте стъпките от Motopoint пътеводителя и превърнете пазаруването в приятно преживяване.

Регистрация в Motopoint.bg

Пазаруването в Motopoint.bg изисква предварителна регистрация в онлайн платформата.

Регистрацията е свързана с определени ползи за Вас:

Персонален профил в Motopoint.bg, от който може да управлявате Вашите поръчки.

Създаване на списък с предпочитани продукти.

Право да получавате бонус точки, които може да използвате под формата на отстъпки при следващи поръчки.

Участие в различни промоционални кампании, организирани от нас.

Специални предложения, съобразени с Вашите поръчки.

Когато регистрирате профил, Вие въвеждане еднократно Вашите персонални данни, което впоследствие улеснява пазаруването в Motopoint.bg. Вие може да промените по всяко време Вашата персонална информация – контактни данни, адрес за получаване на поръчката и т.н.

Начин на заплащане на поръчка в Motopoint.bg

Вие може да изберете предпочитан от Вас начин на заплащане на поръчката:

Наложен платеж, при доставката на поръчката от куриера до посочен от Вас адрес.

През системата за онлайн картови разплащания, която ще приеме Вашата банкова карта, ако тя е Master Card, Master Card Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, V PAY.

Банков превод, като в този случай Вие ще получите Вашата поръчка след постъпване на дължимата сума по нашата сметка:

„СЕНАКС” ООД

IBAN: BG51UNCR70001520649431 – валута BGN
BIC (SWIFT) код: UNCRBGSF
Банка: УниКредит Булбанк АД

Основание: номер и дата на поръчката

Доставка на поръчка

Motopoint.bg разчита на надежден партньор за извършване на доставките, в лицето на куриерска компания Speedy. Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват куриерската услуга. Цената на доставката е отбелязана във Вашата поръчка и се формира в зависимост от населеното място, теглото на продуктите и избраната форма на доставка –  експресна, бърза, икономична, градски куриер.

Поръчки над 80 лв. се ползват от правото на безплатна доставка за цялата страна.

Фактура

При Вашата поръчка, Вие може да потвърдите получаването на фактура на физическо или юридическо лице, като въведете необходимите данни за издаване на документа.

Отказ от поръчка

Motopoint.bg е платформа, която е отворена към Вашите въпроси, свързани с продуктите. Готови сме да откликнем с необходимото разбиране и професионализъм на всеки коментар, свързан със съответната поръчка, направена от Вас. Моля, свържете се с нас на телефон 02/ 943 33 56 или ни пишете на електронен адрес eshop@motopoint.bg, когато искате да откажете поръчката. Предпочитаме да поговорим с Вас и да обсъдим причините, преди да анулираме поръчката, защото благодарение на Вашето мнение, ние ще подобрим още повече нашата работа. Вие, клиентите на Motopoint.bg, сте тези, които правите възможно съществуването на платформата. Благодарим Ви, че сте тук!

Връщане на продукт

Вие имате право да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 дни от датата на доставката им, без да посочвате причина (съгласно чл.55 от Закона за Защита на Потребителите). Молбата ни е да проявите разбиране към нашата работа като спазвате следните условия при връщане на продукти: 

Продуктите трябва да са в оригиналната си опаковка.

Продуктите не трябва да имат следи от употреба и/или нарушен търговски вид.

Продуктите трябва да са придружени от документите, с които сте ги получили при доставката от куриерската фирма - оригиналната фактура и/или поръчка.

Разходите при връщането на продукти са за Ваша сметка.

Motopoint.bg е платформа, която поставя на първо място Вашата удовлетвореност. Ако Вие решите може да споделите в откровен разговор с нас това, което Ви е накарало да върнете определен продукт. По този начин Вие ще ни помогнете да станем още по-добри в разбирането на Вашите очаквания.

Вие може да поискате замяна на продукта с друг или възстановяване на сумата на поръчката, без стойността на доставката. Ние ще Ви възстановим стойността на продуктите по банков път, на посочена от Вас лична сметка, в срок до 14 дни от датата, на която сме ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Ако плащането на поръчката е направено през системата за онлайн картови разплащания, ние ще Ви възстановим стойността на продуктите по същата сметка, от която е извършено плащането.

Рекламации

Motopoint.bg поема ангажимент да подхожда с внимание към всяка рекламация и да извърши необходимите проверки за възникналата ситуация и неудобството, което Ви е причинала тя.

Приемането на рекламации се извършва на електронен адрес eshop@motopoint.bg или на телефон 02 943 33 56. Преди да се свържете с нас, моля подгответе номера на Вашата фактура или поръчка, с които да удостоверите покупката.

Ако приемем Вашата рекламация за основателна и подадена в определените срокове и условия на търговската гаранция (ако Ви е предоставена такава), в едномесечен срок ще приведем за наша сметка продукта в съответствие с неговото описание или предназначение. Когато това е невъзможно, Вие ще получите предложение за замяна на продукта с нов. При условие, че този продукт е с изчерпана наличност, Вие ще може да изберете друг на същата стойност. Motopoint.bg ще поеме транспортните разходи в посочените случаи.

Срокът на рекламацията започва да тече от датата на нейното предявяване.
Моля, ако имате други въпроси, на които не сте открили отговорите тук, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 02 943 33 56, или ни пишете на електронен адрес info@motopoint.bg

Желаем Ви приятно пазаруване в Motopoint.bg!