Добавка за гориво 4Т и 2T мотоциклети LIQUI MOLY

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране

Добавка за бензин на 2-тактови и 4-тактови мотори, скутери и ATV-та (карбураторни и инжекционни). Добавете в горивния резервоар. За оптимален ефект добавете при всяко презареждане. Напълно съвместим с всички видове бензин. 80 мл. са достатъчни за до 10 литра гориво.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
9,70 лв

Добавка от ново поколение с безпепелни съставки, за повишаване на мощността, почистване и защита на горивната система на 4T и 2Т мотоциклети и скутери. Продуктът е създаден посредством нови технологии за добавки и горива в съответствие с изискванията на двигателите и горивата от последно поколение. Подсигурява повишено удоволствие от шофирането посредством оптимизираната работа на двигателя. Двигателят стартира по-лесно и работи по- равномерно.

Характеристики:

  • Добра защита от корозия на горивната система;
  • Изгаря без да остава нагар;
  • Гарантира оптимален процес на горене ;
  • Подобрява мощностоа и ускорението на мотора;
  • Премахва отлаганията от цялата горивана система;
  • Намалява разхода на гориво;
  • Предпазва от замръзване на горивото в карбуратора;                     
  • За 2-тактови и 4-тактови бензинови двигатели на мотоциклети и скутери (атмосферни и инжекция).

Добавете към резервоара на мотора или скутера. За оптимален ефект добавете по време на зареждане. Напълно съвместим с всички видове бензин. Опаковката е достатъчна за 10 литра гориво. Подходяща и за използване след дълъг престой на мотора.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добавка за гориво 4Т и 2T мотоциклети LIQUI MOLY
Вашият рейтинг

Свързани продукти