Добавка за гориво SPEED 4Т LIQUI MOLY 20592

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране Промоция

За 2-тактови и 4- тактови бензинови двигатели (карбураторни и инжекционни). Добавете в горивния резервоар. За оптимален ефект добавете при всяко презареждане. Напълно съвместим с всички видове бензинови горива. 80 мл. са достатъчни за до 10 литра гориво.

Доставка до 3 работни дни
Специална цена 6,17 лв Редовна цена 9,50 лв

Добавка от ново поколение с безпепелни съставки, за повишаване на мощността, почистване и защита на горивната система. Продуктът е създаден посредством нови технологии за добавки и горива в съответствие с изискванията на двигателите и горивата от последно поколение. Подсигурява повишено удоволствие от шофирането посредством оптимизираната работа на двигателя. Двигателят стартира по-лесно и работи по- равномерно.

  • Добра защита от корозия;
  • Изгаря без да остава нагар;
  • Гарантира оптимален процес на горене;
  • Подобрява ускорението;
  • Премахва отлаганията от цялата горивана система;
  • Силно икономична;
  • Предпазва от замръзване на горивото в карбуратора;

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добавка за гориво SPEED 4Т LIQUI MOLY 20592
Вашият рейтинг

Свързани продукти