Добавка за промиване на двигател на мотор LIQUI MOLY 250 мл.

за Защита на двигателя Промоция

Течност за промивка на вътрешността на двигателя от утайки и нагари. Разтваря утайките и отлаганията образувани в двигателя. Всички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е бил почистван от замърсяване и след това е напълнен с прясно масло без примеси, може да развие пълния си работен потенциал. 

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Специална цена 17,60 лв Редовна цена 22,00 лв

Препарат за промивка на вътрешността на двигателя на мотора от утайки и нагари. Разтваря утайките и отлаганията образувани в двигателя. Всички видове разтворими и неразтворими остатъци се отстраняват по време на следващата смяна на маслото. Двигател, който е бил почистван от замърсяване и след това е напълнен с прясно масло без примеси, може да развие пълния си работен потенциал.

Свойства

  • почистване и грижа.
  • лесен за използване.
  • не разяжда гарнитури.
  • възстановява двигателя до първоначалните си показатели.
  • тестван за използване с каталитични конвертори.
  • дълъг експлоатационен живот на двигателя.
  • подобрява икономията.
  • промивка на двигател на мотор, скутер.
  • добавка за почистване на маслената система

Области на приложение

Промива и почиства маслените вериги на четиритактови мотоциклетни двигатели. Честотата на употреба зависи от степента на замърсяване на маслената верига и върху качеството на използваното масло.

Приложение

Една 250 мл опаковка е достатъчна за до 4,5 литра масло. Добавете Motorcycle Engine Flush към моторното масло при работна температура, преди да смените маслото. След като добавите продукта, оставете двигателя на мотора да работи на празен ход за около 10 минути. След това сменете маслото и филтъра. Motorbike Flush Engine е съвместим с всички налични в търговската мрежа моторни масла. Подходящ за използване на мотоциклети с мокри съединители.

Арт. №1657

Повече информация
Опаковка 250 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добавка за промиване на двигател на мотор LIQUI MOLY 250 мл.
Вашият рейтинг

Свързани продукти