Добавка за промиване на радиатор мотоциклет

Концентрат за почистване на охладителни системи на мотори. Утайките в системата за охлаждане създават блокажи за топлообмен, а също така блокират термостатните клапани и контролните механизми. Когато температурата на двигателя е твърде висока, двигателят работи неикономично и страда от прекомерно износване при значителен риск от повреда. Продуктът премахва отлаганията, съдържащи масло и вар, и гарантира, че двигателят работи надеждно и при оптимална температура. Не съдържа агресивни киселини или основи.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
15,41 лв

Концентрат за почистване на охладителни системеи на мотори. Утайките в системата за охлаждане създават блокажи за топлообмен, а също така блокират термостатните клапани и контролните механизми. Когато температурата на двигателя е твърде висока, двигателят работи неикономично и страда от прекомерно износване при значителен риск от повреда. Продуктът премахва отлаганията, съдържащи масло и вар, и гарантира, че двигателят работи надеждно и при оптимална температура. Не съдържа агресивни киселини или основи.

Свойства

  • разпръсква утайката
  • премахва замърсителите на основата на масла и мазнини
  • съвместим с антифризи
  • химическа конверсия на вар
  • неутрализира киселините
  • неутрално поведение при контакт с каучук и пластмаси

Области на приложение
Подходящ за всички ситеми с охлаждаща темности на мотори.. Съвместим с всички конвенционални добавки за охлаждаща течност и антифризи.

Приложение
LIQUI MOLY препоръчва да добавите почистващ препарат за мотоциклетни радиатори, ако възникнат проблеми или преди смяна на охлаждащата течност. В зависимост от нивото на замърсяване, стартирайте двигателя при работна температура за 10-30 минути. Източете почистващия препарат и изплакнете охладителната система с вода. Напълнете охладителната система според спецификациите на производителя. Съдържанието на консерва е достатъчно за обработка на 5 литра охлаждаща течност.

Коментар
Съхранявайте без замръзване. Третираният продукт съдържа биоциди като защитни агенти. Съдържа смес от: 5-хлоро-2-метил-2Хизотиазол-3-он [EC No. 247-500-7] и 2-метил-2Хизотиазол-3-он [EC No. 220-239-6] (3: 1).

Повече информация
Опаковка 150 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добавка за промиване на радиатор мотоциклет
Вашият рейтинг

Свързани продукти