Двутактово масло за скутери Liqui Moly полусинтетика

за Скутер, Двутактови двигатели

Полусинтетично масло за двутактови двигатели на скутери и мотопеди. Гарантира максимална производителност и защита на двигателя при всички работни условия. Оптимално смазване, изключителната чистота на двигателя, отличното триене и минималното износване се считат за даденост, както и ниските въглеродни емисии. Тестван на двигатели с катализатори.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
13,00 лв

Полусинтетично масло за двутактови скутери и мотопеди. Гарантира максимална производителност и защита на двигателя при всички работни условия. Оптимално смазване, изключителната чистота на двигателя, отличното триене и минималното износване се считат за даденост, както и ниските въглеродни емисии. Тестван на двигатели с катализатори.

Произведено в Германия.

Спецификации:

  • API TC
  • ISO L-EGC
  • JASO FC
  • TISI (Thailand International Standards Institute)

Свойства

  • самостоятелно смесване.
  • висока топлинна стабилност.
  • предотвратява натрупването на нагари и отлагиания.
  • добра защита от корозия.
  • висока устойчивост на износване.
  • изгаря без остатъци.

Области на приложение

Разработен за двутактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на нормални и високи експлоатационни условия. Предназначен за спортни приложения. Подходящ за двигатели с отделно и смесено смазване. Самостоятелно смесване. Коефициент на смесване до 1:50 в съответствие с инструкциите за експлоатация.

Приложение

За смазване на сместа изсипете съдържанието капачката в резервоара за гориво и допълнете с горивото в препоръчаното съотношение на смесване. Смесването става автоматично. За отделно смазване изсипете съдържанието на тубата в резервоара за масло. Маслото се смесва с горивото чрез дозиращото устройство.

Повече информация
Опаковка 500 мл.
Тип масло Полусинтетични

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Двутактово масло за скутери Liqui Moly полусинтетика
Вашият рейтинг

Свързани продукти