Каска Arai Quantic Fluor Yellow

за Шосейно каране, Градско каране Нов

Както при всяка каска Arai, Quantic надгражда философията на ARAI - създаден за да предпазва.

Изработена изцяло на ръка, външната обвивка поддържа здравина на сърцевината, но със значително намаляване на теглото. Гладката и кръгла форма е ключов подпис на Arai. Новият Quantic се плъзга във въздуха безшумно и ефективно, увивайки своя притежател в пашкул от лукс.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 1206,50 лв Редовна цена 1270,00 лв
купи на изплащане
6 x 219.04 лв.

Както при всяка каска Arai, Quantic надгражда философията на ARAI - създаден за да предпазва.

Изработена изцяло на ръка, външната обвивка поддържа здравина на сърцевината, но със значително намаляване на теглото. Гладката и кръгла форма е ключов подпис на Arai. Новият Quantic се плъзга във въздуха безшумно и ефективно, увивайки своя притежател в пашкул от лукс. Той предлага нов избор за ездачи, които искат най-доброто представяне от каската - по отношение на защита, комфорт и лекота на износване, ежедневно ползавне - с нулев компромис към сигурността. За лесен достъп и поставяне, Quantic разполага с 5 мм по-широк отвор около основата,  VAS MAX визьорът се предлага с вложка против изпотявяне Pinlock, включена в комплекта. Престижният интериор е свалящ се и разполага с лицева контурна система (FCS). Системата за аварийно освобождаване (ERS) също е включена в модела. Моделът Quantic е официално одобрен и сертифициран съгласно стандарта ECE R22-06

Констукция коруба: PB-cLc2 R75 SHAPE.
Констукция коруба: PB-cLc2 R75 SHAPE.
 • Периферно подсилена сложна конструкция от ламинат (PB-cLc2) и патентован супер влакнест колан. Най-новите „Z-смеси“ увеличават адхезията на материала, което изисква по-малко смола за по-здрава връзка между материалите за по-тънка и по-лека обвивка.
 • Периферният колан на Arai (супер влакнест колан), заимстван от нашата F1 технология, увеличава максимално здравината и гъвкавостта на корубата, като същевременно поддържа ниско тегло. Разположен в горната част над очите, той позволява използването на по-тънка, много плътна EPS облицовка, което значително подобрява зрителното поле нагоре - особено ценено при състезателена употреба!
Вентилация Profile-V
Вентилация Profile-V

Цялата вентилация се основава на 11 вентилационни точки: 5 всмукателни и 6 изпускателни. Двойни всмукателни отвори, двойни отвори на веждите и тристепенен отвор за брадичка, вкарващ хладен въздух във вътрешността на Profile-V. Общо 5 отвора в каската изкарват топлия въздух - двойните странични отвори създават ниско налягане, което ‘изсмуква’ въздуха; новат вътрешна пяна свежда до минимум шума, без да намляват производителността. Изпускателната тръба за врата и задната част от една част увеличават вентилацията и подобряват извличането на горещ въздух за подобрен комфорт на ездача.

Сертификат ECE R22-06
Най-често срещаната международна сертификация за каски, изисквана от над 50 страни по света.
Система с променлива ос (VAS)
Система с променлива ос (VAS)

С VAS позицията за монтиране на визьора е понижена, като се получават средно увелчение с 24 мм в двете области около слепоочията, в преследване на идеалната по-гладка форма, която увеличава способността за контрол върху енергията при удар.

Горна вентилация Quantic
Горна вентилация Quantic
 • Двойни отвори за всмукване в горната част на каската.
 • Използван в каските за F1 на Arai, въздушните канали поддържат въздушния поток от предишния дизайн с компактна, лека и ненатрапчива форма, която допълва кръглата и гладка обвивка. Отваря се / затваря чрез плъзгане, за да се предотврати проникването на вода.
 •  

    XXS XS S M L XL XXL XXXL
  Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

   

  Как да определя моя размер?

  Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

  Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

  Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

  Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

  Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

  При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

  Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

  Тел: +359 892 922 922
  Е-mail: eshop@motopoint.bg     

  Напишете вашето мнение
  Вие оценявате:Каска Arai Quantic Fluor Yellow
  Вашият рейтинг

  Свързани продукти