Каска Arai QV-Pro Drone Fluor Yellow

за Шосейно каране, Градско каране, Пистово каране

Каска Arai QV-PRO разполага с усъвършенствана VAS технология и по-гладка и здрава коруба от RX-7V. Моделът предлага важните свойства на „абсорбация и разсейване“, необходими за превъзходни характеристики на каската при реални сблъсъци.

Доставка до 3 работни дни
Промоция от 1377,20 лв Редовна цена 1565,00 лв
купи на изплащане
12 x 130.89 лв.

QV-PRO е повече от спортно-туристическа каска. Каската разполага с усъвършенстваната VAS технология от RX-7V и дори споделя една и съща външна обвивка, но с различна вентилация. Тази по-гладка, и здрава коруба предлага важните свойства на „абсорбация и разсейване“, необходими за превъзходни характеристики на каската при реални въздействия. QV-PRO се отличава като вторият модел оборудван с VAS (Variable Axis System) шарнирна система на визьора, предлагаща по-гладка и по-силна зона на външната обвивка. От самото начало QV-PRO е проектиран като върхов универсален шлем с модерната технология на RX-7V, но също така да отговаря на нуждите на много големия сегмент от спортно-туристически мотоциклетисти. QV-PRO се предлага стандартно с PSS козирката, решение за атмосферни влияния срещу замъгляване и слънчеви лъчи.  

 

Констукция коруба: PB-SNC² R75 SHAPE.
Констукция коруба: PB-SNC² R75 SHAPE.
  • PB-SNC2 R75SHAPE най-новата и най-здрава конструкция взаимствана от Формула -1, която максимално увеличава якостта и гъвкавостта на обвивката, като същевременно поддържа ниско тегло.
  • Периферният колан на Arai (супер влакнест колан), заимстван от нашата F1 технология, увеличава максимално здравината и гъвкавостта на корубата, като същевременно поддържа ниско тегло. Разположен в горната част над очите, той позволява използването на по-тънка, много плътна EPS облицовка, което значително подобрява зрителното поле нагоре - особено ценено при състезателена употреба!
  • R75 гладката външна обвивка на каските Arai е проектирана да се плъзга без излишно съпротивление. Ето защо всички отвори и канали на Arai са проектирани да се откъснат по време на удар за максимална безопасност.
  • Arai използва много твърда външна обвивка, за да разпространи силите при удар и мека вътрешна обвивка, за да абсорбира останалата енергия. Многослойната EPS вътрешна обвивка е направена с помощта на уникална технология за комбиниране на от три до пет плътности в различни области като един компонент.
  • Органичната форма на външната обвивка наArai предлага по-естествен външен вид, уплътнява по-добре и съответства повече на естествената форма на главата за по-добър комфорт, прилягане и намаляване на турбуленцията.
Система за въздушен поток - Free Flow System (FFS)
Система за въздушен поток - Free Flow System (FFS)

Създава въздушен поток под каската, който намалява шума и турбуленцията на вятъра, като същевременно увеличава изходящият поток.

Предна вентилация: Dual intake
Предна вентилация: Dual intake

Проектирана за да увеличи въздушният поток и за по-ниско ниво на шум, насочва свеж, хладен въздух във вътрешността на каската.

 

  XXS XS S M L XL XXL XXXL
Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

 

Как да определя моя размер?

Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Каска Arai QV-Pro Drone Fluor Yellow
Вашият рейтинг

Свързани продукти