Каска Arai RX-7V RC

за Шосейно каране, Пистово каране
RX-7V представлява върха на знанията, опита и ноу-хау на Arai в технологията за производство на каски. С изцяло нова външна обвивка PB-SNC², революционната система на визьора VAS ("променлива ос"), RX-7V предлага нова повратна точка в сегмента на престижните каски. 
6260,00 лв
купи на изплащане
6 x 1136.50 лв.

RX-7V представлява върха на знанията, опита и ноу-хау на Arai в технологията за производство на каски. С изцяло нова външна обвивка PB-SNC², революционната система на визьора VAS ("променлива ос"), RX-7V предлага нова повратна точка в сегмента на престижните каски. От новата антимикробна вътрешна облицовка с още по-тънка рамка до новите въздуховоди, подобрения дифузьор и интегрираните въздушни канали, всяка част показва вниманието към детайлите, което е толкова типично за Arai. Arai непрекъснато подобрява представянето на своите каски, като се учи от опита в реални условия на световно известни спортисти. Благодарение на новата по-здрава и плавна обвивка и система VAS, RX-7V е по-близо до идеалната форма на каска от всякога. С VAS, монтажната позиция на визьора се снижава с 24 мм в стремежа към идеална по-гладка форма, което увеличава способността за разпръскване на енергия. В резултат на корпусът около тестовата линия на стандарта Snell е напълно гладък.


Констукция коруба: RC
Констукция коруба: RC

RC (Racing Carbon). Изключителната технология, разработена от Arai за каска GP-6RC използвана във F-1, използва въглеродни влакна, използвани в самолетостроенето, слепени с патентованите смоли на Arai и подсилена с лента от невероятно супер влакнест колан, специално ориентиран към разпръсква енергийните товари странично по повърхността на обвивката. В областта на челото тази лента увеличава здравината на черупката, без да добавя дебелина или тегло, и позволява използването на по-тънка EPS облицовка, която значително подобрява възходящото зрително поле - особено ценено при състезателена употреба!

ECE 22-05

Най-разпространеното сертифициране на каски в световен план, изисквано от над 50 страни по света.

SNELL M2010/2015/2020
SNELL M2010/2015/2020

Американската фондация „SNELL” е независима организация, SNELL M2010 е най-новият им стандарт, изискващ по-голяма абсорбация при удар. Площта за изпитване при удар на стандарта SNELL е по-голяма от тази на ECE. Използват се множество удари и проникване на различни места по каската.

Система с променлива ос (VAS)
Система с променлива ос (VAS)

С VAS позицията за монтиране на визьора е понижена, като се получават средно увелчение с 24 мм в двете области около слепоочията, в преследване на идеалната по-гладка форма, която увеличава способността за контрол върху енергията при удар.

Система за въздушен поток - Free Flow System (FFS)
Система за въздушен поток - Free Flow System (FFS)

Създава въздушен поток под каската, който намалява шума и турбуленцията на вятъра, като същевременно увеличава изходящият поток.

Изходна вентилация до очите
Изходна вентилация до очите

Подобрена изпускателна система в зоната до очите, излизаща през специално предназначения въздушен канал към страничните канали, подобрява ефективността и намалява шума.

Горна вентилация-централна
Горна вентилация-централна

Новата горна вентилация осигурява 11% повече въздушен поток към вътрешността на каската. Новият по-голям превключвател улеснява отварянето и затварянето, дори и с ръкавици. Три позиции; затворен, полуотворен и напълно отворен, за да регулира потока на въздуха и да предотврати навлизането на вода, когато е напълно затворен.

Горна вентилация-дифузьори
Горна вентилация-дифузьори

Новите дифузьори са по-дълги с  20 мм за подобряване на аеродинамиката,  и в комбинация с аеродинамичното крило, осигуряват по-добра стабилност. В сравнение с предишните дифузьори, ефективността на завихрянията на новите дифузори е увиличена  с 19%. Новите вентилационни отвори не само имат по-голяма регулируемост с три позиции; затворени, наполовина отворени и напълно отворени, но също така помагат да се подобри затварянето, което намалява шума от вятъра и проникването на вода.

Вeнтилация визьор
Вeнтилация визьор

Свежият въздух може да влезе директно в областта на челото, без да се нарушава здравината на каската.

Вентилация брадичка
Вентилация брадичка

Тристепенна вентилация на брадичката

Задна изпускателна система за въздух
Задна изпускателна система за въздух

За подобряване на извличането на горещ въздух от вътрешността. Увеличава вентилационния ефект в долната част на каската.

Странична изпускателна система за въздух
Странична изпускателна система за въздух

Странични изпускатели за по-добро извличане на горещ въздух. Вградени в конструкцията за по-добра аеродинамика, намаляване на  шума от вятъра. С вградена  пяна, която помага да абсорбира и намалява прекомерния шум, без да намалява ефективността на вентилацията.

Регулируем подбрадник
Регулируем подбрадник

Помага да се сведе до минимум шума от вятъра и подпомага извличането на горещ въздух от лицето.

Аеродинамично крило Air Wing®
Аеродинамично крило Air Wing®

Разработено и тествано за MotoGР, крилото е  проектирано така, че да намали значително съпротивлението и турбулентността , което води до повече комфорт и допълнителна максимална скорост. Подобрява стабилността на каската при високи скорости или при силно спиране. В зависимост от модела въздушното крило може да се регулира в пет различни ъгъла, за да отговаря на всяка позиция на пилота.

Визьор VAS MAX
Визьор VAS MAX

VAS MAX Vision е визьор с по-голям просвет, по-добра видимост през всички сезони. Снабден е стандартно с плака против изпотяване, която се инсталира според нуждите.

 

  XXS XS S M L XL XXL XXXL
Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

 

Как да определя моя размер?

Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Каска Arai RX-7V RC
Вашият рейтинг