Каска за мотор Arai RX-7V Racing

за Шосейно каране, Пистово каране

RX-7V е най-високият клас каска за мотор от Arai. Предлага нови въздуховоди, подобрен дифузьор и интегрирани въздушни канали.

Мото каската е с най-новата външна обвивка PB-SNC2, чиято конструкция е заимствана от Формула 1. Характерното при нея е максималното увеличаване на якостта, гъвкавостта на обвивката и успешно поддържа ниско тегло. Самата външна част е направена от изключително твърд материал, който успешно разпространява кинетичната енергия при удар. Вътрешната част на обвивката пък е мека, за да абсорбира останалата енергия.

Arai са интегрирали в RX-7V и VAS системата с променлива ос, при която се получава средно увеличение от 24мм в двете области около слепоочията, за да се придаде по-гладка форма, която да увеличи способността за контрол върху енергията при удар.

Мото каската е с одобрение от международната федерация по мотоциклетизъм - FIM.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Промоция от 1756,48 лв Редовна цена 1996,00 лв
купи на изплащане
12 x 171.23 лв.

Системата за вентилация на каските Arai е изключително прецизна и многообразна. Т.нар. Free Flow System (FFS) създава въздушен поток под каската, който намалява шума и турбуленцията на вятъра, като същевременно увеличава изходящият поток. Чрез горната си вентилация, мотоциклетната каска RX-7V осигурява 11% повече въздушен поток към вътрешността на каската. Новият по-голям превключвател улеснява отварянето и затварянето, дори и с мото ръкавици.

Изходната вентилация до очите е с подобрена изпускателна система в зоната до очите, излизаща през специално предназначения въздушен канал към страничните канали, като подобрява ефективността и намалява шума на мото каската. Други характеристики относно системата за вентилация са още:

Характеристики:

  • Хомологация FIM Racing.
  • Новите дифузьори, които са по-дълги с 20 мм с цел подобряване на аеродинамиката;
  • Вентилация през визьора, позволяващ на свежия въздух да влезе директно в областта на челото, без да се нарушава здравината на каската;
  • Тристепенна вентилация на брадичката;
  • Задна изпускателна система за въздух - подобрява извличането на горещ въздух от вътрешността и увеличава вентилационния ефект в долната част на каската;
  • Странична изпускателна система за въздух - за по-добро извличане на горещ въздух и намалява шума от вятъра.

Каската за мотор на Арай притежава също и Аеродинамично крило Air Wing®, което намалява значително съпротивлението и турбулентността, водейки до по-голям комфорт и допълнителна максимална скорост. Подобрява стабилността на каската при високи скорости или при силно спиране. В зависимост от модела въздушното крило може да се регулира в пет различни ъгъла, за да отговаря на всяка позиция на пилота.

Визьорът за каска е VAS MAX Vision, имащ по-голям просвет и под-добра видимост, независимо от сезона. Снабден е със плака против изпотяване, която се инсталира според нуждите. Мото каската има и изцяло модифициран 3D движещ се механизъм за затваряне на визьора, като работи безпроблемно с интуитивна точност. 

  XXS XS S M L XL XXL XXXL
Размер на главата (см) 51-52 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 65-67

 

Как да определя моя размер?

Внимателно измерете обиколката на главата, над ушите. Изберете правилния размер, според измереното и таблицата. Не отгатвайте своя размер, защото каските трябва да пасват точно, за най-голяма сигурност.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Каска за мотор Arai RX-7V Racing
Вашият рейтинг

Свързани продукти