Минерално масло LIQUI MOLY 2T Basic Scooter Street

за Двутактови двигатели

Моторно масло на базата на подбрани минерални масла. Внимателно подбраните суровини гарантират надеждност при работата и защитата на двигателят.

Доставка до 3 работни дни
19,00 лв

Моторно масло на базата на подбрани минерални масла. Внимателно подбраните суровини гарантират надеждност при работата и защитата на двигателят.

Спецификации:

  • API TC
  • ISO L-EGB
  • JASO FB

Свойства

  • висока устойчивост на износване.
  • гарантира чисти свещи.
  • предотвратява натрупването на отлагания и сажди.
  • самостоятелно смесване.
  • добра защита от корозия

Области на приложение

Разработен е за двутактови двигатели с въздушно и водно охлаждане, изложени на нормални работни условия. Подходящ за двигатели с отделно и смесено смазване. Коефициент на смесване до 1:50 в съответствие с инструкциите за експлоатация.

Приложение

За смазване на сместа изсипете съдържанието на  капачката в резервоара за гориво и допълнете с горивото в препоръчаното съотношение на смесване. Смесването става автоматично. За отделно смазване изсипете съдържанието на тубата в резервоара за масло. Маслото се смесва с горивото чрез дозиращото устройство.

Арт.№ 1619

Повече информация
Опаковка 1 л.
Тип масло Минерални
Одобрения API TC
Одобрения Производители ISO L-EGB JASO FB

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Минерално масло LIQUI MOLY 2T Basic Scooter Street
Вашият рейтинг

Свързани продукти