OptiMate 3 x 2 BANK

7-стъпково 2x12V 0.8A запечатано зарядно устройство и поддръжка за батерия. Optimate 3 Dual bank, напълно запечатаното 2-банково зарядно устройство за поддържане на батерии и поддръжка за 12V AGM, GEL или STD батерии - Идеално за 2 x 12V батерии в серия!

Многофункционалният инструмент за 2x 12V грижа за батерията. Диагностицира, възстановява, зарежда, тества и оптимално поддържа автоматично.

Доставка до 3 работни дни
274,00 лв
купи на изплащане
12 x 26.04 лв.

7-стъпково 2x12V 0.8A запечатано зарядно устройство и поддръжка за батерия

Optimate 3 Dual bank, напълно запечатаното 2-банково зарядно устройство за поддържане на батерии и поддръжка за 12V AGM, GEL или STD батерии - Идеално за 2 x 12V батерии в серия!

  • Световните производители на мотоциклети, включително Honda, Triumph, Suzuki, Yamaha, Kawasaki и други се доверяват на зарядните устройства OptiMate 3.
  • Независимо заредете, тествайте и поддържайте 2 x 12V оловно-киселинни (STD, AGM, GEL) батерии.
  • Спестява „мъртви плоски“ сулфатирани батерии от само 2V.
  • Тества автоматично - показва дали има проблем с батерията
  • Интелигентната поддръжка на OptiMate 24-7 гарантира повече мощност на батерията, по-дълъг живот на батерията!

 

Предназначено за: 2Х AGM, GEL & STD 12V батерии от 3 – 40Ah.

Зареждане (ампери): 1A (постоянен ток на банка )

Зареждане (волтове): номинално: 12V обхват: 0,5V - 14,4V

Работа: Напълно автоматично

Стъпки: 7

 

Многофункционалният инструмент за 2x 12V грижа за батерията. Диагностицира, възстановява, зарежда, тества и оптимално поддържа автоматично.

Ползване: На закрито/на открито (най-ниска температура за ползване -20°C)

Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC)

Тип: Апарат, устойчив на атмосферни влияния, със стенен монтаж със 180 см. входен кабел и 2х 180 см. изходен кабел, завършващ в SAE конектор. Включени устойчива на атмосферни влияния батерия и стандартни щипки за батерия.

Запазване: Нисковолтов старт от 2V и възстановяване на десулфация в 2 стъпки.

Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията.

Включено: 2х водоустойчив оловна батерия и 2 бр. клипс за батерии.

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate 3 x 2 BANK
Вашият рейтинг

Свързани продукти