OptiMate CABLE O-09

Стандартният щепсел OptiMate BIKE по DIN / ISO 4165 е съвместим с контакти 12V на мотоциклети BMW, Triumph & Ducati Multistrada и някои морски и селскостопански инвентар.Включва устойчиво на атмосферни влияния уплътнение DIN капачка и вътрешно SAE уплътнение. Идеален за използване в най-суровите среди, използване при ниски температури -40°C.

Доставка до 3 работни дни
41,00 лв

Адаптер - удължителен кабел за гнездо за BIKE от DIN ø12mm към SAE - 120см.

Стандартният щепсел OptiMate BIKE по DIN / ISO 4165 е съвместим с контакти 12V на мотоциклети BMW, Triumph & Ducati Multistrada и някои морски и селскостопански инвентар.

180° права връзка

Включва устойчиво на атмосферни влияния уплътнение DIN капачка и вътрешно SAE уплътнение.

Идеален за използване в най-суровите среди, използване при ниски температури -40°C.

 

Кабелът и удължител на зарядното устройство е съвместим с електрически контакт с диаметър Ø12 мм на BMW, Triumph, Victory и избрани мотоциклети Honda Gold Wing и ATV на John Deere.

Дължина: 120 см.

Конектор: Ø12mm DIN прав щепсел за SAEATVs.

Дебелина на жилото: 18AWG (0.82mm2) SPT-2W

Употреба: -40°C много ниска температура, кабелът остава гъвкав при температури „под нулата“.

Тип: Включва гумена капачка за защита на върха на съединителя BIKE, вградено гумено уплътнение за OptiMATE SAE конектор.

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate CABLE O-09
Вашият рейтинг

Свързани продукти