OptiMate USB O-113

Заредете вашия iPhone 5, 6 или 7 и iPad 3, 4 или AIR с нашия универсален кабел за зареждане USB i-8pin. Допълнителен къс кабел (30 см) улеснява зареждането на борда.

Доставка до 3 работни дни
25,50 лв

Кабел за зареждане на Apple Lightning - Бързо заредете вашите устройства на Apple!

  • Включва 2 x’s Lightning кабела - 100 см и 30 см!
  • Работи с всички устройства на Apple 2012 <
  • Включва две велкро ленти за съхранение и работа!
  • Стандартна издръжливост - Изградена, за да издържа!

 

Характеристики:

Универсален кабел за зареждане USB i-8pin

Заредете вашия iPhone 5, 6 или 7 и iPad 3, 4 или AIR с нашия универсален кабел за зареждане USB i-8pin. Допълнителен къс кабел (30 см) улеснява зареждането на борда.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate USB O-113
Вашият рейтинг

Свързани продукти