Плака против замъгляване Pinlock Arai VAS-V MAX Vision прозрачен 55001009

Промоция

Плака против замъгляване Arai Pinlock Max Vision е подходяща за визьори модел VAS-V. Предотвратява замъгляването и предлгага кристална видимост, подходящ за по-тежки метеорологични условия, например на пистата. Той създава двойна защитна система чрез силиконово запечатване между себе си и визьора.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
Специална цена 51,92 лв Редовна цена 59,00 лв

Плака против замъгляване Arai Pinlock Max Vision е подходяща за визьори модел VAS-V. Предотвратява замъгляването и предлгага кристална видимост, подходящ за по-тежки метеорологични условия, например на пистата. Тя създава двойна защитна система чрез силиконово запечатване между себе си и визьора. По този начин предотвратява замъгляването на виждането по време на каране. Тази плака на Arai е доказал ефективността си в елитни състезания като MotoGP, WSBK и Formula 1.

Плаката Arai Pinlock Max Vision, е подходяща за модели:

  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7 Racing
  • Chaser-X
  • QV-Pro
  • Profile-V
  • Renegade-V
  • Concept-X

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Плака против замъгляване Pinlock Arai VAS-V MAX Vision прозрачен 55001009
Вашият рейтинг

Свързани продукти