Препарат за импрегниране на гюруци и текстил

За оптимална защита от влага. Материята остава еластична и дишаща. Предпазва от образуване на петна, причинени от масло, мазнини и мръсотия.

Доставка до 3 работни дни
18,40 лв

Описание

За оптимална защита от влага. Материята остава еластична и дишаща. Предпазва от образуване на петна, причинени от масло, мазнини и мръсотия.

Свойства

  • предпазва тъканите от проникване на вода
  • без силикон
  • много водоотблъскващ
  • предотвратява образуването на петна и петна
  • импрегнира

Области на приложение

За напояване и повторно напояване на конвертируеми меки плотове, палатки и вълнени и синтетични материали, текстилни калъфи и др.

Приложение

Преди обработка проверете повърхността, за да се уверите, че е чиста и суха. Ако не, почистете го и го подсушете. Напръскайте тънко и равномерно върху повърхността на разстояние приблизително. 20 см. Използвайте само на добре проветриво място. Проветрете мястото, докато продуктът изсъхва (от 1 до 3 часа).

Повече информация
Опаковка 400 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Препарат за импрегниране на гюруци и текстил
Вашият рейтинг