Препарат за почистване на пластмаса интериор и екстериор Sonax

Бързо и универсално решение за цялостното превозно средство:
За вътрешна употреба почиства и поддържа всички пластмасови компоненти (напр. панели на вратите, арматурно табло, централна конзола, облицовки на седалки и др.). Неговото просто приложение бързо осигурява чисти повърхности без да оставя следи и интензивно освежава цветовете.

Доставка до 3 работни дни
15,40 лв

Бързо и универсално решение за цялостното превозно средство:
За вътрешна употреба почиства и поддържа всички пластмасови компоненти (напр. панели на вратите, арматурно табло, централна конзола, облицовки на седалки и др.). Неговото просто приложение бързо осигурява чисти повърхности без да оставя следи и интензивно освежава цветовете. Във външната част освежава, защитава и запазва всички боядисани пластмасови компоненти (например брони, лайсни, дръжки на вратите и т.н.), прикрива фини драскотини и петна. В моторното отделение е бързо решение за възстановяване на блясъка и защита на пластмасовите части там, след почистване.

Повече информация
Опаковка 300 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Препарат за почистване на пластмаса интериор и екстериор Sonax
Вашият рейтинг