RST C-TOUR CE Level 2 протектор за гръб

Защитният протектор за гръб RST Contour Plus е с ниво на защита CE Level 2, изработен от мемори пяна, пасваща на тялото. Той е тестван на по-високия стандарт, определен в съответствие с европейския стандарт EN 1621-2: 2003. Наред с защитата на гръбначния стълб, сега има значителни  доказателства, че носенето на сертифициран протектор на гърба може значително да намали травмита при тежък инцидент, тъй като намалява ефекта на удара върху ребрата и също така намалява въздействието върху вътрешните органи.

49,00 лв

Защитният протектор RST Contour Plus Level 2 е тестван на по-високия стандарт, определен в съответствие с европейския стандарт EN 1621-2: 2003. Наред с защитата на гръбначния стълб, сега има значителни  доказателства, че носенето на сертифициран протектор на гърба може значително да намали травмита при тежък инцидент, тъй като намалява ефекта на удара върху ребрата и също така намалява въздействието върху вътрешните органи. Протектор за гръб CE 2 предава по-малко от половината от силата на удара в сравнение със защитния гръб на CE ниво 1.

  • Ниво на защита CE Level 2.
  • Конструкция с нисък профил.
  • Изработен от мемори пяна, за пасване по тялото, при удар шоково се втвърдява.
  • Универсален размер.

За всички модели якета RST.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:RST C-TOUR CE Level 2 протектор за гръб
Вашият рейтинг