RST C-TOUR CE Level 2 протектори лакът/коляно комплект 2 бр.

Протекторът за лакът RST CONTOUR PLUS е с ниво на защита CE Level 2 и в комбинация с гъвкав, лек материал с превъзходно усвояване на енергия. Технологично усъвършенстван по отношение на комфорт, гъвкавост и защита. За всички модели RST якета с предвидено място за вграждане.

 
Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
45,00 лв

Серията протектори на RST CONTOUR PLUS, за мотоциклети е технологично усъвършенствана по отношение на комфорт, гъвкавост и защита – одобрени от CE, за да достигнат стандартите за безопасност на Level 2. Протекторите за лакти и коляно RST Contour Plus CE Level 2 комбинират гъвкав, лек материал с превъзходно усвояване на енергия. Осигуряват невероятна защита в ключовите области на въздействие.

  • Ниво на защита CE Level 2.
  • Мека, гъвкава и лека конструкция
  • Анатомична форма.
  • Изработен от мемори пяна, за пасване по тялото, при удар шоково се втвърдява.

За всички модели RST якета с предвидено място, за вграждане.

 

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:RST C-TOUR CE Level 2 протектори лакът/коляно комплект 2 бр.
Вашият рейтинг

Свързани продукти