Протектори за коляно ZANDONA EVO 3205

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране

Произведеният в Италия протектор за коляно Kneeguard Evo е направен, за да защитава от сблъсъци и натъртвания коляното.Формата и специфичното разположение на еластичните каишки гарантират перфектна стабилност. Размерът и формата му са проучени, за да копират структурата на крайниците, като същевременно се избягва каквото и да е напрежение.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
98,00 лв

Произведеният в Италия протектор за коляно Kneeguard Evo е направен, за да защитава от сблъсъци и натъртвания коляното; той е съставен от високоефективна разпръскваща силата деформируема конструкция, изработена от специална пластмасова сплав и от вътрешна транспирираща опора, докато съединяващите части позволяват комфортно да се следва движението на крака. Формата и специфичното разположение на еластичните каишки гарантират перфектна стабилност. Размерът и формата му са проучени, за да копират структурата на крайниците, като същевременно се избягва каквото и да е напрежение.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Протектори за коляно ZANDONA EVO 3205
Вашият рейтинг

Свързани продукти