Бандана за мотор Benelli

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране

Банданата Benelli е универсалнен аксесоар за всеки моторист.  Осигурява топлина по време на каране през студените месеци под формата на шал или балаклава, но също така може да осигури защита през лятото, под формата на бандана или лента за глава, нераздална част от мото екипировката.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
23,50 лв

Банданата Benelli е универсалнен аксесоар за всеки моторист.  Осигурява топлина по време на каране през студените месеци под формата на шал или балаклава, но също така може да осигури защита през лятото, под формата на бандана или лента за глава, нераздална част от мото екипировката. Банданата може да се използва за всички видове спорт, дори и в ежедневието, през студените дни.

  • Еластичен комфортен текстил.
  • Дишаща метерия.
  • Идеален за използване през всички сезони.
  • Универсален размер.
  • Черен цвят с зелини и сиви лога.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бандана за мотор Benelli
Вашият рейтинг