Синтетичен спрей за мото верига LIQUI MOLY 250 мл.

за Верига

Напълно синтетична смазка за верига на мотоциклет. Притежава изключителна способност на прилепване и водоустойчивост, както и отлични свойства на проникване и смазване. Особено подходящ за бързооборотни вериги. Намалява удължаването на веригата и увеличава срока на експлоатация. Нова  естерна (ester) технология. Препаратът е биологично разграждащ се след 21 дни.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
20,25 лв

Напълно синтетичен спрей за верига. Притежава изключителна способност на прилепване и водоустойчивост, както и отлични свойства на проникване и смазване. Особено подходящ за бързооборотни вериги на мотоциклети. Намалява удължаването на веригата и увеличава срока на експлоатация. Нова  естерна (ester) технология. Препаратът е биологично разграждащ се след 21 дни.

Свойства

  • намалява удължаването на веригата.
  • намалява на триене и износване.
  • устойчива на сили на ускорение.
  • отлично прилепване.
  • устойчива на студено, горещо и влажно време.
  • най-висока товароносимост.
  • отлично проникващо свойство.
  • изключителна защита от корозия.

Област на приложени

Смазване на силовите вериги при първоначално ползване на мотора, при поддръжка. Особено подходящ в прашна, мръсна и корозивна атмосфера. За високо натоварени и високоскоростни мотоциклетни вериги с и без О-пръстени.

Приложение

Препоръчително е преди употреба да почистите веригата с Motorbike Chan and Brake Cleaner (част № 1602). Напръскайте веригата с Motorbike Chain Lube. Смазката достига окончателната си консистенция и прилепване, след като разтворителят се изпари.

Повече информация
Опаковка 250 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Синтетичен спрей за мото верига LIQUI MOLY 250 мл.
Вашият рейтинг