Спрей за почистване на верига Liqui Moly

за Шосейно каране, Мотокрос, Градско каране, Пистово каране, Верига

Специално разработен почистващ препарат с избрани комбинации от разтворители за бързо и лесно почистване и обезмасляване на мотоциклетни вериги.

Доставка до 3 работни дни
11,20 лв

Специално разработен почистващ препарат с избрани комбинации от разтворители за бързо и лесно почистване и обезмасляване на мотоциклетни вериги.

  • без хлор.
  • оптималено проникване.
  • разтваря смола и катран.
  • изпаряване без остатъци.
  • не оставя следи.
  • икономична употреба.
  • отстранява замърсителите на основата на масла и мазнини.

За почистване на вериги със и без O / X пръстени на двуколесни превозни средства.

Приложение Поставете кутия или парцал под частите, които трябва да почистите. Напръскайте веригата или частите за почестване и оставете да изтече. След изпаряване на разтворителите веригата ще бъде чиста и без мазнини и ще бъде готова за третеране със смазка Lube или Chain Lube white. Не пръскайте върху пластмаси. Не използвайте върху гумени компоненти.

Забележка: Проверете частите, които са боядисани за съвместимост чрез тестване на скрита област.

Повече информация
Опаковка 500 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спрей за почистване на верига Liqui Moly
Вашият рейтинг

Свързани продукти