Светлоотразителна жилетка RST 1824 SAFETY

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране

Новата и подобрена жилетка за безопасност на RST, е с фини светлоотразителни ивици и ярко сигнално жълто оцветяване, за да се откроявате на пътя. За да сте сигурни, че ви вижадат.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
от 89,00 лв

За да сте сигурни, че ви вижадат. Новата и подобрена жилетка за безопасност на RST, е с фини светлоотразителни ивици и ярко сигнално жълто оцветяване, за да се откроявате на пътя. Жилетката за безопасност е изработена от дишаща материя, което предотвратява изпотяването и може да се използва, дори и в топло време. Има странични ципове за регулиране на размери, в зависимост дали я носите върху яке или без яке.
 

Състав:

  • Основен външен материал: 230T Polyester.
  • Вътрешна облицовка: Фиксирана 3D комфортна мрежа.
  • Ципове: Макси ципове.
  • Предно закопчаване с цип.
  • Регулиране на размера с цип.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Светлоотразителна жилетка RST 1824 SAFETY
Вашият рейтинг

Свързани продукти