TM402 зарядно устройство Optimate1 +Desktop

OptiMate 1 DUO осигурява прецизно зареждане с микропроцесор за зареждане и дългосрочна поддръжка. Подходящ за превозни средства, които се ползват рядко или сезонно, или се съхраняват. Програмата за поддръжка на OptiMate осигурява само онова, от което се нуждае батерията, никога не презарежда или недозарежда.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
96,00 лв

OptiMate 1 DUO осигурява прецизно контролирано зареждане с микропроцесор и дългосрочна поддръжка. Съвместим с всякакъв тип 12-волтова оловно-киселинна батерия без презареждане, капачка за пълнене/ wet cell, запечатани AGM (MF) или GEL и 12.8 / 13.2V литиеви батерии (LiFePO4). Подходящ за превозни средства, които се ползват рядко или сезонно, или се съхраняват. Програмата за поддръжка на OptiMate осигурява само онова, от което се нуждае батерията, никога не презарежда или недозарежда.

Ефективна поддръжка на 12V батерия

  • Зареждане: 0.6 А (постоянен ток)
  • Използване: На закрито (най-ниска температура -20°C)
  • Запазване: Нисковолтов старт от 4V
  • Подходящ за: STD, AGM & GEL 12V батерии от 2 - 30Ah & литиеви (LiFePO4) 12.8 / 13.2V батерии
  • Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC), напълно запечатан/изолиран.
  • Модел: Прахозащитен апарат с 370см. заряден кабел, завършващ с SEA конектор.
  • Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.
  • Включено: устойчива на атмосферни влияния батерия и стандартни щипки за батерия.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM402 зарядно устройство Optimate1 +Desktop
Вашият рейтинг

Свързани продукти