TM220-4A зарядно устройство OPTIMATE5 версия 4A

OpiMate 5 запазва зареждане от 2V и е идеален за месечна поддръжка за всяка 12V оловно-киселинна батерия от 15 до 192Ah – Deep Cycle, автомобилни (също и EFB батерии – старт/стоп системи), морски, мотоциклетни. Автоматично зарежда и поддържа батерията.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
164,00 лв
купи на изплащане
6 x 29.77 лв.

Напълно подходящи 12V приложения за START/STOP и Deep Cycle.

OpiMate 5 запазва зареждане от 2V и е идеален за месечна поддръжка за всяка 12V оловно-киселинна батерия от 15 до 192Ah – Deep Cycle, автомобилни (също и EFB батерии – старт/стоп системи), морски, мотоциклетни. Автоматично зарежда и поддържа батерията.

Зареждане: 4А (постоянен ток, компенсирана температура)

Ползване: На закрито/на открито (най-ниска температура за ползване е -20°C)

Запазване: Нисковолтов старт от 2V възстановяване на десулфация в 1 стъпка

Идеален за: EFB, AGM, STD & GEL 12V батерии между 15 – 192 Ah.

Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), напълно запечатан/изолиран.

Модел: Апарат, устойчив на атмосферни влияния, със стенен монтаж, 180 см. входен кабел и 180 см. изходен кабел, завършващ в SAE конектор. Включени устойчива на атмосферни влияния батерия и стандартни щипки за акумулатори.

Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство.  Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM220-4A зарядно устройство OPTIMATE5 версия 4A
Вашият рейтинг

Свързани продукти