TM420 зарядно устройство OPTIMATE2

OptiMATE 2 удължава живота и подобрява производителността на 12V батерия, монтирана в превозно средство. OptiMATE 2 усеща състоянието на батерията, презарежда и след това поддържа батерията на 100% готова, като осигурява захранване за алармата против кражба, дисплея, бордовия компютър и т.н.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
120,00 лв

Разширена поддръжка на 12V батерия!

OptiMATE 2 удължава живота и подобрява производителността на 12V батерия, монтирана в превозното средство/плавателните съдове или акумулаторна система, която няма ежедневна употреба, дори при температури под замръзване.

OptiMATE 2 усеща състоянието на батерията, презарежда и след това поддържа батерията на 100% готова и осигурява захранване за алармата против кражба, дисплея, бордовия компютър и т.н.

Програмата за поддръжка на OptiMATE осигурява само това, от което се нуждае батерията, никога не презарежда или недозарежда.

  • Зареждане: 8A (постоянен ток)
  • Ползване: На закрито / на открито (най-ниска температура за ползване 20°C)
  • Запазване: Нисковолтов старт от 2V
  • Подходящ за: STD, AGM & GEL 12V батерии 3-96 Ah
  • Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC).
  • Модел: Апарат/Калъф, устойчив на атмосферни влияния, със стенен монтаж, 180 см. входен кабел и 180 см. изходен кабел, завършващ в SAE конектор. Включени са устойчива на атмосферни влияния батерия и стандартни щипки за батерия.

Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM420 зарядно устройство OPTIMATE2
Вашият рейтинг

Свързани продукти