TM470 зарядно устройство OPTIMATE LITHIUM 4S 0.8A

OptiMate Lithium 0.8A 4S зарежда батерии от серия LiFePO4 / LFP (Lithium Iron Phosphate) с номинално напрежение 12.8V - 13.2V. Специалните му функции включват спестяване на батерии LiFePO4 с ниско напрежение, специализиран цикъл на зареждане LiFePO4, поддържка и защита LiFePO4 батерии.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
139,00 лв

Уникална защита на батерията LiFePO4!

OptiMate Lithium 0.8A 4S зарежда батерии от серия LiFePO4 / LFP (Lithium Iron Phosphate) с номинално напрежение 12.8V - 13.2V.

Специални функции:

  • Спестява батерии LiFePO4 с ниско напрежение
  • Специализиран цикъл на зареждане LiFePO4
  • Поддържа и защитава LiFePO4 батерии
  • Нулиране на BMS на батерията.

 

  • Зареждане: 0.8А
  • Използване: На открито/на закрито (най-ниска температура за ползване е -20°C).
  • Запазване: Нисковолтов старт от 0.5V + нисковолтово запазване в 3 стъпки и тестване
  • Подходящ за: LiFePO4 (LFP) 4 серии клетъчни 12.8 / 13.2V батерии от 2 - 30Ah.
  • Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC), напълно запечатан/изолиран.
  • Модел: Апарат, устойчив на атмосферни влияния, със стенен монтаж, 180 см. входен кабел и 180 см. изходен кабел, завършващ в SAE конектор. Включени са устойчива на атмосферни влияния батерия и стандартни щипки за батерия.

Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM470 зарядно устройство OPTIMATE LITHIUM 4S 0.8A
Вашият рейтинг