TM88 зарядно устройство OPTIMATE1 EU 12V

Optimate 1 12V-0,6A автоматично зарядно устройство. Използва се за зареждане на оловно-киселинни, гел, Super MF, VRLA и резервни батерии с капацитет от 2 до 50Ah. Optimate 1 може да презареди батерията и да я поддържа постоянно заредена. То е направено специално за обикновените потребители, които изискват първокласно качество и комфорт.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
75,00 лв

Optimate 1 12V-0,6A автоматично зарядно устройство. Използва се за зареждане на оловно-киселинни, гел, Super MF, VRLA и резервни батерии с капацитет от 2 до 50Ah.

Това зарядно е направено специално за обикновените потребители, които изискват първокласно качество и комфорт. Optimate 1 може да презареди батерията и да я поддържа постоянно заредена. Тя не може да бъде презаредена. Optimate 1 може да бъде постоянно свързан към батерията. Редовното зареждане намалява до минимум щетите на батерията от сулфатиране, особено през зимата, когато не се използва.

  • Защита срещу късо съединение и обратна полярност.
  • LED сигнализация
  • Професионален дизайн
  • Режим на поддръжка
  • Допълнителни аксесоари
  • Зареждането започва от 8V

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:TM88 зарядно устройство OPTIMATE1 EU 12V
Вашият рейтинг

Свързани продукти