Зарядно устройство за акумулатор за мотор OPTIMATE3 TM430

OptiMate 3, многофункционално зарядно за поддръжка и зареждане на 12V акумулатори. Автоматично диагностицира, възстановява, зарежда, тества и поддържа оптимално. Програмата за поддръжка осигурява само онова, от което се нуждае акумулаторът, никога не презарежда или недозарежда.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
139,00 лв

Най-сигурното зарядно за акумулатори за мотори Power Sports.

OptiMate 3, многофункционално зарядно за поддръжка и зареждане на 12V акумулатори. Автоматично диагностицира, възстановява, зарежда, тества и поддържа оптимално. Последната версия на OptiMate 3 запазва всички лесни за ползване характеристики на над 2 милиона OptiMates, произведени от 1995г., но сега е по-лек и по-ефективен от всякога. The OptiMate 3 възстановява сулфатни батерии и ги тества след зареждане. Програмата за поддръжка осигурява само онова, от което се нуждае акумулаторът, никога не презарежда или недозарежда.

  • Зареждане: 0.8А (постоянен ток)
  • Използване: На закрито/на открито (най-ниска температура на ползване е -20°C)
  • Запазване: Нисковолтов старт от 2V и възстановяване на десулфация в 2 стъпки.
  • Подходящ за следните видове акумулатори: STD, AGM & GEL 12V батерии от 3 – 50Ah.
  • Вход: Глобален (100-240V 50-60Hz), висока ефективност (изброени CEC), напълно запечатан/изолиран.
  • Модел: Апарат, устойчив на атмосферни влияния водоустойчив,  със 180 см. входен кабел и 180 см. изходен кабел, завършващ в SAE конектор.
  • Включени в комплекта устойчива на атмосферни влияния бърза връзка за монтаж на мотор/автомобил и стандартни щипки за зареждане на акумулатор .

Безопасност: Без риск от презареждане. Напълно безопасен за електрониката на превозното средство. Безискров. Безопасен за дългосрочна поддръжка на батерията. Автоматично изключване при късо съединение или при откачане на батерията. 3-годишна ограничена гаранционна подмяна.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зарядно устройство за акумулатор за мотор OPTIMATE3 TM430
Вашият рейтинг

Свързани продукти