Количка - 0 продукта

Количката е празна.

Добре дошли в Motopoint!

Защита на личните данни

Фирма „Сенакс” ООД е вписана като администратор на лични данни в регистъра, поддържан от Комисията за защита на личните данни.

Вие предоставяте личните си данни доброволно.

Поемаме ангажимент да гарантираме пълната конфиденциалност на Вашите лични данни. Личната информация, предоставена от Вас няма да бъде публично достъпна в Motopoint.bg.  

Пазаруването в Motopoint.bg изисква регистрация в онлайн платформата и създаване на персонален потребителски профил, от който може да управлявате Вашите поръчки.

Препоръчваме Ви да съхранявате на безопасно място Вашето потребителско име и парола, както и да се грижите за тяхното внимателно опазване от трети лица. Ако забележите неправомерно използване или управление на профила Ви в Motopoint.bg, моля свържете се с нас.

Вие  може да редактирате по всяко време Вашите персонални данни в профила, като влезете в онлайн платформата с електронен адрес и парола.

Вие може да откажете съхраняването на Вашата лична информация, като е достатъчно да се свържете с нас на електронен адрес info@motopoint.bg и да заявите писмено желанието си.

Препоръчваме Ви да се запознаете с Общите условия на Motopoint.bg, в които е посочено, че Вие давате съгласието си за събирането, обработването, използването и съхраняването на Вашите лични данни.

Motopoint.bg Ви идентифицира по e-mail адрес и парола, избрани от Вас при първоначалната регистрация на персонален профил.

Motopoint.bg може да използва електронната поща от регистрацията или предоставен Ваш  телефон, за да се свърже с Вас, когато това е необходимо. Ние може да потвърдим Вашата поръчка по имейл или в телефонен разговор.

Motopoint.bg е интерактивна онлайн платформа, която се развива благодарение на Вас, нашите потребители. В различни моменти от нашето развитие, ние може да Ви предложим да се включите доброволно в определено проучване. Ние ще използваме информацията от проучванията за постигане на по-добро ниво на обслужване, подобряване работата на онлайн платформата и предлагането на нови продукти.