Филтри
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 230

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Дамски протектор за гръб RST CE Level 2 2512 102512 Дамски протектор за гръб RST CE Level 2 2512 102512 Промоция

  Дамски протектор за гръб RST CE Level 2

  Специална цена 62,10 лв Редовна цена 69,00 лв
 2. Мото панталон RST Alpha 5 RL CE черен

  Промоция от 211,50 лв Редовна цена 235,00 лв
 3. Дамски мото ръкавици RST URBAN AIR 3 Mesh летни черен/бял

  Промоция от 107,10 лв Редовна цена 119,00 лв
 4. Мото ботуши RST TRACTECH EVO III SPORT CE червени перфорирани

  Промоция от 316,80 лв Редовна цена 352,00 лв
 5. Мото яке RST X KEVLAR® Loadout Hood камуфлаж

  Промоция от 341,10 лв Редовна цена 379,00 лв
 6. Мото панталон RST ENDURANCE CE черен

  Промоция от 323,10 лв Редовна цена 359,00 лв
 7. Яке за мотор RST ENDURANCE CE черен-камуфлаж

  Промоция от 395,10 лв Редовна цена 439,00 лв
 8. Кожено яке за мотор RST TRACTECH EVO 4 черен

  Промоция от 791,10 лв Редовна цена 879,00 лв
 9. Протектор за гърди NETCUBE Racing Протектор за гърди NETCUBE Racing Промоция

  Протектор за гърди NETCUBE Racing

  Специална цена 117,30 лв Редовна цена 138,00 лв
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 230

на страница
Настрой низходяща посока

Как да избера правилната мото екипировка

В зависимост от мотоциклета или скутера, както и интензивността, с който го ползвате, можете да направите своите изводи какъв тип екипировка да ползвате. Освен висококачествената защита, която е съществена част от такъв тип облекло, е нужно да се вземат предвид и няколко други фактора. Размерът и дължината са ключови, понеже самата тя предполага максимална плътност по тялото затова колкото повече ви е точна, толкова по-добре.

Други основни фактори могат да бъдат добрата вентилация, светлоотразяващите елементи, водоустойчивостта и голямата бройка джобове.

Не на последно място е важно да се прецени в какъв период от годината ще се кара - само лятото или и през зимата. По този начин ще прецените какъв тип мото екипировка да ползвате - за цялата година или само за пролетно-летния сезон.

 

Как се поддържа мото екипировка

Зимата, след като сезонът е приключил, обикновено окачваме якето, панталоните и ръкавиците и забравяме за тях до началото на следващия сезон. Това далеч не е най-правилната стратегия от гледна точка на поддръжка. В зависимост от това дали е текстил или кожа, продуктите ни за поддръжка на мото екипировката, гарантират облеклото да бъде максимално добре подготвено за сезона.

Кожата е хубаво да се поддържа единствено и само с препарати за естествена кожа. За вътрешните текстилни подплати е възможно да се ползва продукт за почистване на текстил. Ако решите да ги сложите в пералнята, то е от особена необходимост да знаете, че единствено текстилните изделия могат и то при няколко условия. На първо място се махат протекторите, пералнята се настройва на ръчна програма, без центруфуга, до 30 градуса температура, и в никакъв случай да не се ползва омекотител.

 

Защо трябва да купуваме нова сертифицирана мото екипировка

Новата мото екипировка, която се продава в уважаващите себе си магазини е сертифицирана, което ще означава, че отговаря на евродирективата за изискванията за защита на такъв тип облекло.

Новата екипировка гарантира защита, качество и комфорт, докато при продукти, които са втора или трета употреба самите материали може да са загубили свойствата си, както и да имат скрити дефекти, които не се забелязват. Този род дефекти е особено разпространен при каските, като той може да окаже неприятно влияние.