Филтри
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 154

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Каски за мотор Arai Quantic Space red Каски за мотор Arai Quantic Space red Нов

  Каска за мотор Arai Quantic Space red

  Промоция от 1364,00 лв Редовна цена 1550,00 лв
 2. Каска за мотор Arai Quantic Space Blue Каска за мотор Arai Quantic Space Blue Нов

  Каска за мотор Arai Quantic Space Blue

  Промоция от 1364,00 лв Редовна цена 1550,00 лв
 3. Каска за мотор Arai RX-7V EVO Jonathan Rea green Каска за мотор Arai RX-7V EVO Jonathan Rea green Нов

  Каска за мотор Arai RX-7V EVO Jonathan Rea green

  Промоция от 1876,16 лв Редовна цена 2132,00 лв
 4. Каска за мотор ARAI Concept-X Backer Green matte Каска за мотор ARAI Concept-X Backer Green matte Нов

  Каска за мотор ARAI Concept-X Backer Green matte

  Промоция от 1245,20 лв Редовна цена 1415,00 лв
 5. Каска за мотор ARAI RX-7V EVO Step

  Промоция от 1876,16 лв Редовна цена 2132,00 лв
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 154

на страница
Настрой низходяща посока

Каски за мотор

Каските за мотор са незаменима част от цялостната екипировка на водача. Ние, от екипа на Motopoint, винаги сме се стремели да предлагаме мото каски, които отговорят на най-строгите изисквания за защита, за да гарантираме сигурността на водача по време на управление.

Освен защитата, осъзнаваме нуждата, че един шлем за мотор трябва да притежава необходимия стил, който да подхожда на водача и съответно мотора. Поради тази сме осигурили богато разнообразие от графики.

 

Как да изберем каска за мотор

Макар онлайн пространството да е препълнено с най-различни каски за мотор, истината е, че моделите, които най-добре ще отговарят за защитата ви, ще са сравнително малко. На първо място, трябва да започнете да сортирате чрез въпроси. Веднага можете да елиминирате половината от тях, само чрез вида мотор, който карате. Това е лесната част. Трудната идва с размерите.

От изключителна важност е да премерите обиколката на главата си. Така ще знаете кой размер сте (ние сме осигурили таблица с размери за всяка една каска в онлайн магазина ни). Но най-важното при избора на е самото пробване. Затова при възможност е добре да посетите физическият ни магазин, където са налични всички модели.

Марката Arai предлага услугата Ride Before You Buy, която позволява на всеки потребител да кара в реални условия с избрания от него модел.

 

Откъде да си купя каска за мотор

Отново искаме да подчертаем важността на каската при карането на мотор – тя е тази, която гарантира безопасността на главата, когато карате и тя е тази, която поема удара (в случай на такъв). Затова е важно да подберем такава, която е качествена, надеждна и сигурна в защитата си. Ние от екипа на Motopoint гарантираме произхода на всеки един наш продукт. В допълнение, разполагаме с широка разновидност от висококачествени визьори и резервни части. Освен онлайн, където имате възможност да разгледате богатата ни гама, също така можете да посетите и шоурума ни в гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. проф. Цветан Лазаров №92.