Филтри
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 46

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Каска за мотор Arai Quantic ABSTRACT Red Каска за мотор Arai Quantic ABSTRACT Red Нов

  Каска за мотор Arai Quantic ABSTRACT Red

  Промоция от 1434,40 лв Редовна цена 1630,00 лв
 2. Каска за мотор Arai Quantic ABSTRACT BLUE

  Промоция от 1434,40 лв Редовна цена 1630,00 лв
 3. Каска за мотор ARAI STARS & STRIPES

  Промоция от 1434,40 лв Редовна цена 1630,00 лв
 4. Каска за мотор ARAI SZ-R EVO MODERN GREY

  Промоция от 1280,40 лв Редовна цена 1455,00 лв
 5. Каска за мотор ARAI SZ-R EVO DIAMOND WHITE

  Промоция от 1280,40 лв Редовна цена 1455,00 лв
 6. Ендуро каска за мотор ARAI TOUR-X5 DISCOVERY BLUE

  Промоция от 1672,00 лв Редовна цена 1900,00 лв
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 46

на страница
Настрой низходяща посока

Каски за мотор Arai

 

В тази категория ще намерите подробна информация за моделите на японския поризводител на каски за мотор Arai. В онлайн магазина на Motopoint се стремим да предоставяме разнообразие то модели и иновации. Тук ще разгледате най-новото от марката и ще получите достатъчно данни, за да направите най-добрия избор за своята защита.

 

Защо Arai?

Японският производител на каски за мотори и автомобили притежава дългогодишен опит в бранша – цели 70 години. От самото си начало Arai се е стремял да бъде различен. Хиротаке Арай, основателят на бранда, е бил пионер в приложението на многобройни методи, които са подобрявали защитните характеристики на каските за мотор.

Ценностите, които Arai изповядват, са валидни до ден днешен. Манията по защитата на каската означава, че всяко подобрение, без значение колко малко, с времето води до изключителни подобрение в производителността.

 

Какви предимства притежават каските за мотор

Изключително тежките вътрешни тестове за защита правят Arai разпознаваеми в световен мащаб. Фактът, че първата мото каска, която взима безпроблемно новият сертификат за защита ЕСЕ 22.06 още през 2021г. е моделът Quantic. Следващият модел, който е представен от японската марка е RX-7V EVO - той също се сдобива с най-съвременния сертификат.

Съществуват две технологии, разработени от Arai и имплементирани в каските им, които най-значително отличават марката от всички останали на пазара. Първата – Energy Absorption защитава главата на мотористите при удар. Когато външата част на каската е ударена, технологията стартита процес на абсорбиране на удара, за да може главата да остане незасегната.

Glancing-off технологията представлява способността на каската да отклонява обекти, за да избегне изпращането на енергия директно в шлема и вместо това да разпръсне възможно най-много енергия, без да спира при удар.

 

Каски за мотор с гарантиран произход

Motopoint е официален представител на Arai за България. Като такъв, ние предлагаме голям асортимент от визьори за каски и резервни части. Освен това, всеки шлем Arai, който е закупен от нас, получава безплатно озониране и почистване веднъж годишно. Следпродажбеното ни обслужване включва още и ремонт на каската от сертифициран техник на Arai.

При нас получавате още:

- Опция за Ride Before You Buy – изпробване на тестова каска Arai (от наличните модели) по време на каране на мотор;

- Възможност за персонализиране;

- Почистване и озониране веднъж годишно;

- Възможност за разсрочено плащане;

- Резервни части и визьори за различните модели;

- Осигурено следпродажбено обслужване.