1. KYMCO AK-550 Premium или как се печелят сърца

  Моделът, който се отличи и спечели сърцата на всички още с представянето си. Първият максискутер с мултимедийна система и навигация Noodoe.
 2. Benelli BN 125 - спортният naked мотор за начинаещи

  Моторът, който печели сърцата на младото поколение мотористи и със сигурност е любимец на дамите. Всичко за историята на модела, как да го познаем, какво се крие "под капака" и още - тук.
 3. Benelli Imperiale 400 – чаровник в стил нео ретро

  Мотоциклет, който въплъщава класиката и ретро стилът в съвременните технологии. Той се харесва не само на традиционалистите. но и на по-младите начинаещи шофьори.
 4. Kymco DT X360 – приключенски кросоувър за всеки ден и за всеки път

  Как KYMCO отговоря на конкуренцията и продължава да печели сериозни позиции на мото пазара с DTX 360? Тук ще ви разкажем за основните характеристики на модела и приключенския му характер.
 5. Машина за мощни приключения

  Най-продаваният мотор за Италия през 2022 година заслужено е наричан "машина за мощни приключения". А относно подробностите около тази машина, можете да прочете в тази статия.
 6. Максискутер с характер

  Когато ерата на максиксутерите завладява пазара, нямам как да не ви разкажем повече за един от най-отличителните модели на KYMCO - а именно Xciting VS 400!
 7. Перфектният старт за всеки начинаещ моторист

  Италианската марка все по-успешно налага мотори, които са чудесен избор ако сте начинаещ моторист. Прочетете повече за тях тук.
 8. Представяне на Benelli Leoncino 800

  Безпогрешната ДНК, която отличава модерната класика на компанията от Pesaro, намира своята най-конкретна еволюция в новия мотор Leoncino 800.
 9. Когато скоростта срещне ефикасността

  или как LIQUI MOLY развива успешно партньорство с MotoGP
 10. Мотокрос: LIQUI MOLY става партньор за смазочни материали на MXGP

  От следващия сезон Liqui Moly ще бъде изключителен партньор за FIM Motocross of Nations (MXoN) и FIM Snowcross World Championship (SNX).
Страница