Филтри
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 33

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. МОТОКРОС КАСКА FLY RACING Kinetic Menacе Black/Sunrise МОТОКРОС КАСКА FLY RACING Kinetic Menacе Black/Sunrise Нов

  МОТОКРОС КАСКА FLY RACING Kinetic Menacе Black/Sunrise

  от 275,00 лв
 2. ДЕТСКИ МОТОКРОС РЪКАВИЦИ FLY F-16 ДЕТСКИ МОТОКРОС РЪКАВИЦИ FLY F-16 Нов

  ДЕТСКИ МОТОКРОС РЪКАВИЦИ FLY F-16

  от 59,00 лв
 3. МОТОКРОС РАНИЦА FLY RACING Jump Pack Backpack МОТОКРОС РАНИЦА FLY RACING Jump Pack Backpack Нов

  МОТОКРОС РАНИЦА FLY RACING Jump Pack Backpack

  59,00 лв
 4. МОТОКРОС БЛУЗА F-16 Jersey True Blue/White МОТОКРОС БЛУЗА F-16 Jersey True Blue/White Нов

  МОТОКРОС БЛУЗА F-16 Jersey True Blue/White

  от 65,00 лв
 5. Мотокрос каска FLY RACING Kinetic Menace Blue/White Мотокрос каска FLY RACING Kinetic Menace Blue/White Нов

  Мотокрос каска FLY RACING Kinetic Menace Blue/White

  от 275,00 лв
 6. Мотокрос брич FLY RACING Lite Legacy LIMITED EDITION Мотокрос брич FLY RACING Lite Legacy LIMITED EDITION Нов

  Мотокрос брич FLY RACING Lite Legacy LIMITED EDITION

  от 372,00 лв
 7. Детска мотокрос блуза FLY RACING Kinetic Prodigy 377-526 Детска мотокрос блуза FLY RACING Kinetic Prodigy 377-526 Нов

  Детска мотокрос блуза FLY RACING Kinetic Prodigy

  от 84,00 лв
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 33

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Мотокрос и Ендуро Екипировка FLY Racing

 

Категорията "Мотокрос и Ендуро Екипировка FLY Racing" представя подробна информация за висококачествена екипировка за мотокрос и ендуро за професионални състезатели, любители и дори деца, които се запознават със света на мото спорта. Тук ще откриете всичко необходимо за максимална защита и комфорт по време на каране, включително бричове, блузи, каски, ръкавици и други аксесоари.

 

Предимства на FLY Racing

Изключителна защита и издръжливост: Екипировката на FLY Racing е изработена от висококачествени материали, които осигуряват максимална защита от удари и наранявания при падане или сблъсък. Благодарение на иновативните технологии и издържливите конструкции, продуктите на FLY Racing гарантират дълготрайност и сигурност на мотоциклетистите.

Оптимизиран комфорт и маневреност: Всеки детайл в екипировката на FLY Racing е проектиран с цел да осигури най-добрия комфорт и маневреност по време на каране. Вентилационни системи, гъвкави материали и ергономичен дизайн правят продуктите на марката идеални за интензивни състезания или продължителни тренировки в различни условия.

Разнообразие от модели за всички нива и възрасти: FLY Racing предлага широка гама от екипировка за мотокрос и ендуро, която отговаря на нуждите на различни категории мотористи, включително и деца. Марката предлага модели на бричове, блузи, каски и ръкавици, които са специално проектирани за състезатели и хоби мотористи от всички нива.

 

Видове мотокрос и ендуро екипировка и модели:

Бричове и Блузи: FLY Racing предлага разнообразие от бричове и блузи, които осигуряват оптимална защита и комфорт. Модели като FLY Racing Kinetic или FLY Racing F-16 са изработени от изключително леки материали и предоставят свобода на движение.

Каски: Каските на FLY Racing са сред най-надеждните на пазара, осигурявайки защита на най-високо ниво. Модели като FLY Racing Kinetic защитават главата Ви при всякакви условия на пистата или терена.

Ръкавици: Ръкавиците на FLY Racing предлагат отлично сцепление и защита на ръцете при каране. Модели като FLY Racing F-16 предлагат изключителна чувствителност и комфорт.

Детска екипировка: FLY Racing предлага специално проектирани модели за деца, които комбинират защита, комфорт и стил. От бричове и блузи до каски и ръкавици, марката предлага екипировка, която е идеална за младите мотористи.

 

Категорията "Мотокрос и Ендуро Екипировка FLY Racing" е надежден избор за всеки мотоциклетист, който търси висококачествена и функционална екипировка за състезания, тренировки или просто забавление. Независимо от Вашите нужди и предпочитания, във FLY Racing ще намерите идеалната екипировка за Вашите приключения на пистата или на открития път.