Филтри
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 141

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-9 от 141

на страница
Настрой низходяща посока

Мотоекипировка RST

 

В категорията "Мотоекипировка RST" ще намерите висококачествена мотоекипировка за всички стилове и предпочитания. Тук има разнообразие от продукти, които са предназначени за максимална защита и комфорт по време на каране. Независимо дали сте начинаещ моторист или професионален състезател, RST предлага екипировка, която ще отговори на вашите нужди и изисквания.

 

Предимства на RST

Високо качество и безопасност: Мотоекипировката RST е изработена с най-висококачествени материали и технологии, което гарантира максимална защита и безопасност за мотоциклетистите. Всички продукти са тествани и сертифицирани спрямо най-строгите стандарти за безопасност, за да осигурят спокойствие и увереност на каращите.

Комфорт и функционалност: Екипировката на RST не само осигурява високо ниво на защита, но също така предлага и изключителен комфорт и функционалност. Отличната вентилация, ергономични дизайни и гъвкави материали правят екипировката подходяща за дълги пътувания и интензивно каране.

Стилен дизайн и разнообразие: RST предлага широка гама от модели мотоекипировка, които се отличават със свой собствен стил и функционалност. Независимо дали търсите кожени якета за пистово каране, текстилни панталони за пътувания или водоустойчиви ръкавици за ежедневно каране в града, с RST ще намерите подходящия продукт за Вас.

 

Видове мотоекипировка и модели

Якета: Якетата на RST предлагат комбинация от стил, защита и комфорт. Някои от популярните модели включват RST Pro Series Adventure, което предлага водоустойчивост, вентилация и множество джобове за удобство по време на пътуване.

Панталони: RST предлага широк асортимент от панталони, които осигуряват защита на кръста, коленете и бедрата. Модели като RST Tractech EVO 4 и 5 предлагат високо ниво на удобство и гъвкавост за свобода на движение.

Ръкавици: Ръкавиците на RST са проектирани за максимална защита на ръцете по време на каране. Модели като RST Fulcrum предлагат високо ниво на защита на пръстите и комфорт по време на дълги пътувания.

Мото ботуши: Защитете краката си с мото ботуши на RST, като моделите RST Trachtech EVO III и мот ботите RST Sabre предлагат комбинация от защита, удобство и стил за всякакви условия на каране.

 

Категорията "Мотоекипировка RST" предлага широка гама от продукти, които не само осигуряват високо ниво на защита и комфорт, но и отразяват индивидуалния стил и предпочитания на всеки моторист. Независимо дали карате за удоволствие или за състезателни цели, с RST ще намерите идеалната екипировка за вашите нужди.