Филтри
Виж като Решетка Списък

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Скутер Kymco CV3 550 Noodoe E5 триколесен

  24500,00 лв
 2. Скутер Kymco Xciting VS 400 TCS Flat BLACK

  13900,00 лв
 3. Скутер Kymco Xciting VS 400 TCS Lunar Stone

  13900,00 лв
 4. Скутер Kymco DTX 360 ABS TCS EURO 5 CERULEAN BLUE MAT  2023 Скутер Kymco DTX 360 ABS TCS EURO 5 CERULEAN BLUE MAT  2023 Промоция

  Скутер Kymco DTX 360 ABS TCS Ceruean Blue Mat ТЕСТОВА МАШИНА

  Специална цена 10900,00 лв Редовна цена 11710,00 лв
 5. Скутер Kymco Xciting VS 400 TCS Cerulean Blue

  13900,00 лв
 6. Скутер Kymco AK-550 Premium AiBS+TCS

  23960,00 лв
 7. ATV Kymco модел MXU 450i SP задно задвижване ATV Kymco модел MXU 450i SP задно задвижване Промоция

  ATV Kymco модел MXU 450i SP задно задвижване

  Специална цена 13500,00 лв Редовна цена 15250,00 лв
Виж като Решетка Списък

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Скутери Kymco

 

Категорията "Скутери Kymco" е един от водещите източници на информация за скутери на марката Kymco. Тук се намират всички необходими ресурси, за да бъдете добре информирани преди покупка, поддръжка или избор на подходящ модел. Онлайн магазинът на Motopoint предоставя подробна информация, ревюта, съвети за поддръжка, както и последни новини от света на скутерите Kymco.

 

Предимства на Kymco:

Надеждност и качество: Скутерите на Kymco се отличават със своята изключителна надеждност и високо качество на изработка. Благодарение на години опит и иновации, марката е утвърдена като един от водещите производители на скутери в световен мащаб. Качеството на скутерите им ги прави идеални за ежедневна употреба в градски условия и дълги извънградски пътувания.

Икономичност и екологичност: Скутерите Kymco са известни също и със своята икономичност и екологичност. Всеки модел е проектиран с оглед на оптимизация на горивната консумация и намаляване на емисиите на вредни газове, като по този начин предлага устойчив и екологичен начин на транспортиране.

Разнообразие от модели: Тази категория предлага голямо разнообразие от модели, които отговарят на различни нужди и предпочитания на потребителите. От компактни градски скутери, подходящи за ежедневна употреба, до по-мощни и спортни модели за по-дълги пътувания, в гамата на Kymco ще намерите идеалният скутер за Вашия стил на каране.

 

Видове скутери и модели:

Градски скутери: Серията на Kymco за градски скутери включва модели, които са идеални за ежедневно използване в градски условия. Тези скутери са леки, компактни и лесни за маневриране, което ги прави перфектни за пътувания в гъсто населени градове.

Туристически скутери: За тези, които търсят по-дълги пътувания и комфорт по време на каране, Kymco предлага модели като Xciting VS 400 и триколесният CV3. Тези скутери са оборудвани с по-мощни двигатели и по-голям комфорт, което ги прави идеални за по-дълги разстояния и туризъм.

Спортни скутери: За любителите на адреналина и спортното каране, Kymco предлага модели като Kymco DTX360 и AK-550 Premium, които са със спортен дух и изключителна производителност. Тези скутери са леки, маневрени и предлагат бързина и удоволствие по време на каране.

 

В заключение, категорията "Скутери Kymco" е подходящо място за всички, които търсят качествени, надеждни и стилни скутери за своите нужди. Благодарение на разнообразието от модели и високото качество на продуктите, Kymco се превръща в предпочитан избор за множество мотоциклетисти по целия свят.