Добавка за мотоциклетно масло LIQUI MOLY Oil Additive 125 мл.

за Двутактови двигатели, Четиритактови двигатели, Защита на двигателя

Уплътнява спадналите гуми и ги напомпва обратно. След употреба, карайте само с умерена скорост. Гумата трябва да бъде възстановена или заменена при първа възможност. За всички видове гуми с и без вътрешни гуми. Не използвайте, ако вътрешната гума е скъсана или ако гумата се е извадила от джантата или ако външният слой има странично разкъсване!

14,10 лв

Защита от износване на двигателя на основата на молибденовия дисулфид (MoS2). Научно доказано намалява износването на двигателя до 50%. Двигателят работи по-гладко, разходът на масло и гориво се намалява. Увеличава тишината на двигателя, по-малко повреди. Тествано в двигатели с катализатори.

Свойства

  • смесва се с всички налични в търговската мрежа моторни масла.
  • съвместим с фини маслени филтри.
  • тестван за използване с катализатори.
  • високо-икономичен.
  • намалява експлоатационното износване.
  • абсолютно съвместими с филтри.
  • намалява разхода на масло и гориво.
  • подходящ за мокри съединители.
  • гладко работещ двигател.

Области на приложение

За всички четиритактови и двутактови двигатели с отделно и смесено смазване. Може да се използва и в  мулти-степенни (multi-plate clutch) съединители.

Приложение

Опаковката е достатъчно за 4 литра масло. Препоръчителна доза при всяка смяна на маслото или с двутактови двигатели при всяко зареждане.

При четиритактови двигатели: 30 ml на литър моторно масло или с мокър съединител - 20 мл.

Двутактови двигатели:

- с отделно смазване: 20 мл на литър двутактово масло

- със смазване на горивато: 10 ml на 10 l смес.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добавка за мотоциклетно масло LIQUI MOLY Oil Additive 125 мл.
Вашият рейтинг