OptiMate USB O-105

Свързва се с Ø12mm DIN / BIKE 12V контакт, намиращ се на мотоциклети BMW и Triumph. Зарежда 2 x USB устройства с до 3300 mA ток, налични за споделяне; или зарежда 1 x USB-C устройство чрез бърз режим. Зарядният ток се адаптира към всяко свързано устройство за безопасно зареждане. Наблюдава и показва състоянието на батерията на паркираното превозно средство. Показва, че батерията е „готов за стартиране“ при мигане на LED!

Доставка до 3 работни дни
57,00 лв

Преносимото двойно USB зарядно устройство с мощност 3300mA, с 90 ° ъгъл на BIKE конектор, който пасва на вашия BMW и мотоциклет Triumph - популярният избор на BMW водачи!

 • Свързва се с Ø12mm DIN / BIKE 12V контакт, намиращ се на мотоциклети BMW и Triumph.
 • Зарежда 2 x USB устройства с до 3300 mA ток, налични за споделяне; или зарежда 1 x USB-C устройство чрез бърз режим. Зарядният ток се адаптира към всяко свързано устройство за безопасно зареждане.
 • Уплътнение, устойчиво на атмосферни влияния срещу поставен USB кабел, или „устойчива на пътуване“ капачка предпазва USB порта, когато не се използва.
 • Вградената защита изключва USB зареждането и предотвратява изтощаването на батерията LFP (LiFePO4) или AGM (Pb) на паркираното превозно средство – стартира обратно, когато двигателят на превозното средство се запали.
 • Наблюдава и показва състоянието на батерията на паркираното превозно средство. Показва, че батерията е „готов за стартиране“ при мигане на LED!

 

Характеристики:

Конектор (Вход): 90° BIKE (DIN Ø12mm)

Мощност (Вход): Превозно средство с 12V система с 12V оловно-киселинна или 12,8V литиева батерия.

Конектор (Изход): 2x USB (намира се директно върху зарядното устройство)

Мощност (Изход): 3300mA @5V

Работа: Напълно Автоматично

 • Защита на акумулатора на превозното средство: АВТОМАТИЧНО изключено 1 час след спиране на двигателя или ако напрежението на акумулатора падне под 12.4V
 • Включва се, ако напрежението на акумулатора на превозното средство се повиши над 13,3V.
 • Защита от късо съединение и прегряване.

 

Работа (волтаж)

 • USB ON - 13.3V до 18V - неограничен USB изход, включен USB LED. Предоставя USB захранване, когато двигателят на превозното средство зарежда батерията.
 • USB 1 ЧАС - 12.4V до 13.3V - 1 час USB изход, включен USB LED. Отидете в режим на готовност след 1 час или напрежение <12.4V.
 • STANDBY MODE – Прави мониторинг на напрежението и се включва отново, ако напрежението на акумулатора на превозното средство се повиши над 13,3V
 • OFF ≤ 9V

 

Тип: Напълно затворена електронна схема със син LED, уникален дизайн на уплътнение и капачка за USB контакти; използвайте който и да е USB кабел, с уплътнения при поставяне.

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate USB O-105
Вашият рейтинг

Свързани продукти