OptiMate USB O-110

Разделя до 4200mA USB мощност за зареждане - възможно е бързо зареждане на две устройства. Устойчивите на атмосферни влияния USB зарядни лесно се закопчават с цип към кормилото, подпората или дори кабела на спирачката/съединителя - Създайте портове за зареждане навсякъде във вашето превозно средство. Свързва се с OptiMate USB O-100, O-105, O-115 или O-108, за да създаде устойчиво на атмосферни влияния уплътнение - Зареждайте навсякъде, когато се комбинира с OptiMate USB!

Доставка до 3 работни дни
25,50 лв

Разделете USB зареждане и удобно заредете 2 x USB устройства от едно USB зарядно устройство или порт!

  • Разделя до 4200mA USB мощност за зареждане - възможно е бързо зареждане на две устройства!
  • Устойчивите на атмосферни влияния USB зарядни лесно се закопчават с цип към кормилото, подпората или дори кабела на спирачката/съединителя - Създайте портове за зареждане навсякъде във вашето превозно средство.
  • Свързва се с OptiMate USB O-100, O-105, O-115 или O-108, за да създаде устойчиво на атмосферни влияния уплътнение - Зареждайте навсякъде, когато се комбинира с OptiMate USB!

 

Характеристики:

Разделете захранването от вашето единично USB зарядно устройство до 2 x независими изхода.

Дължина: 30см.

Конектор за зареждане (Вход): 1хUSB

Конектор за зареждане (Изход):  2хUSB

Работа: Всеки изход осигурява 4A макс.

Употреба: Ниска температура, остава гъвкав при температури под нулата

Тип: Вътрешни уплътнения за USB конектори OptiMate, уникален дизайн на уплътнение и капачка за USB гнездо

Гаранция: 3-годишна ограничена гаранция за замяна

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:OptiMate USB O-110
Вашият рейтинг

Свързани продукти