Почистващ препарат за мотоциклети 1 литър

Препарат за почистване на мотоциклети, скутери, ATV, моторни шейни и велосипеди. Без разтворители, ефикасно и бързо почиства всички замърсявания по вашата машина. Лесен за употреба, само напръскай и измий. Подходящ за всички повърхности. Напълно биоразградим, не уврежда околната среда.

Бързо и лесно почистете вашият мотор.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
рейтинг:
100%
26,30 лв

Препарат за почистване на мотоциклети, скутери, ATV, моторни шейни и велосипеди. Без разтворители, които увреждат околната среда.

Свойства:
- висока ефективност при измиване и почистване.
- бързо действие.
- отделя остатъци от мръсотия, масло и мазнини.
- биологично разградим.
- защитава околната среда.
- бързо, лесно и ефективно почистване.

Области на приложение:
За бързо и цялостно почистване на мотоциклети, скутери, моторолери, ATV, снегомобили, велосипеди и др.

Приложение:
Напръскайте тънко и равномерно върху мотора, използвайте мека четка или гъба за допълнително почистване на места, които са силно замърсени. Оставете прапарат за почистване на мотор, да действа 5-15 минути в зависимост от замърсяването и измийте старателно с твърда струя вода. Когато изсъхне, избършете с мека кърпа. За части, които са пребоядисани, проверете боята за съвместимост (зацапване или повдигане) някъде извън полезрението. Ако се използват правилно, боята и пластмасата не трябва да се повреждат. При почистване трябва да се спазват местните разпоредби на органа за управление на водите.
Важно: Не използвайте на превозни средства с магнезиеви джантити.

Произведено в Германия, гарантиран произход.

Повече информация
Опаковка 1 л.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Клиентски отзиви
 1. почистване на мотор
  Качество
  100%
  Цена
  100%
  Обслужване
  100%
  лесно и бързо почиства, и най-вече не ми съсипва мотора, вече е многократно тествано

  Оценен от

  Публикувано на

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Почистващ препарат за мотоциклети 1 литър
Вашият рейтинг