Термо блуза RST 1829 WIND BLOCK

за Шосейно каране, Мотокрос, Скутер, Градско каране, Пистово каране

Напълно ветро-устойчиво термо бельо. Подходящо за различни видове спорт. Вятърът охлажда драстично тялото, така че тъканта, която блокира вятъра е жизнено важна, когато карате мотор.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
от 100,00 лв

Напълно ветро-устойчиво термо бельо. Подходящо за различни видове спорт. Вятърът охлажда драстично тялото, така че тъканта, която блокира вятъра е жизнено важна, когато карате мотор. Бельото е направено от материал с компресионни свойства. Това спомага за поддържането на топлината на мускулите, намалява мускулното напрежение и умората. Дишаемостта на TWB също ви позволява да се чувствате комфортно и възможно най-топло. Както при всички продукти на RST, облеклата RST TWB са тествани от нашия екип за разработване.

Състав:

  • Thermal Wind Block материя.
  • 80% Nylon
  • 20% Spandex

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Термо блуза RST 1829 WIND BLOCK
Вашият рейтинг