Универсален обезмаслител Brake & Parts Cleaner

Комбинация от избрани разтворители без ацетон за бързо, ефективно почистване и обезмасляване на мотори, скутери, ATV-та, моторни превозни средства и промишлени приложения. Ниското повърхностно напрежение на този продукт му придава отлични свойства на проникване, което му позволява лесно да разтваря остатъци от масло, катран и замърсители дори в скрити зони. След изпаряване на разтворителя повърхността остава без мазнини и остатъци. незаменим помощник при сглобяване и ремонт на мотор.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
9,35 лв

Комбинация от избрани разтворители без ацетон за бързо, ефективно почистване и обезмасляване на мотори, скутери, ATV-та, моторни превозни средства и промишлени приложения. Ниското повърхностно напрежение на този продукт му придава отлични свойства на проникване, което му позволява лесно да разтваря остатъци от масло, катран и замърсители дори в скрити зони. След изпаряване на разтворителя повърхността остава без мазнини и остатъци.

Свойства

 • оптимален капацитет на проникване
 • разтваря остатъците от смола и катран
 • контролирано изпаряване без остатъци
 • висок дял на активните компоненти
 • не оставя остатъци
 • ниско повърхностно напрежение
 • универсално приложение
 • без хлор
 • оптимизира икономичното използване
 • премахва замърсителите на основата на масла и мазнини
 • не съдържа ацетон

Области на приложение

Спирачки на мотор: барабанни и дискови спирачки, накладки, обувки, цилиндри, пружини и накладки.
Съединител на мотор: Обшивки на съединителя, притискателни плочи и компоненти на съединителя като цяло.
Скоростна кутия на мотор: Автоматично превключване на скоростите, планетарни носачи, маслена помпа, спирачни ленти, съединители, зъбни колела.
Сглобяване и ремонт на мотор: Карбуратор, бензинова помпа, части на двигателя, електрически системи като контролери, алтернатори и стартери. Премахва петна от мазнини и мазнини от подови настилки, материали и облицовки.
Индустриални зони: За отстраняване на упорити замърсители като масло, мазнини, силиконови остатъци, перманентни маркери, изтрит каучук и восък. Идеален за чувствителни повърхности и материали като неръждаема стомана, мед и алуминиеви сплави.
Забележка: Продуктът може да навреди на бои и пластмасови компоненти. Преди употреба проверете за съвместимост.

Приложение

Напръскайте замърсените компоненти и оставете да се отцедят. След изпаряване на разтворителя компонентите ще бъдат чисти и без мазнини.

Коментар

Тъй като това е промишлен продукт, той може да съдържа следи от денатуриран алкохол като изопропанол / етанол.

Повече информация
Опаковка 500 мл.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Универсален обезмаслител Brake & Parts Cleaner
Вашият рейтинг

Свързани продукти