Уплътнения за бузи Arai RX-7V/QV 25 mm 55055700

Промоция

Оригинални уплътнения за бузи Arai VAS-V дебелина 25 mm. Комплект 2 бр.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
Специална цена 97,68 лв Редовна цена 111,00 лв

Оригинални уплътнения за бузи Arai VAS-V дебелина 25 mm. Изработени от антибактериална материя с неутрално ниво на киселиност, близко до това на човешката кожа. С цел по-меко, по-плътно и още по-удобно прилягане ние разработихме по-мек материал за цялата буза. Вътрешната част също има регулируема подложка, която позволява персонализирано прилепване. Системата за аварийно освобождаване е включена. Комплект 2 бр.

Подходящи за модели:

  • RX-7V
  • RX-7V Racing
  • QV
  • QV-Pro 

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уплътнения за бузи Arai RX-7V/QV 25 mm 55055700
Вашият рейтинг