Уплътнения за бузи Arai RX7-GP/Quantum 25 mm 55054427

Промоция

Оригинални уплътнения за бузи Arai Super AdSis LRS дебелина 25 mm. Cheekpad GP Dry-Cool® (FCS) материята прехвърля топлината и влагата далеч от ездача бързо и ефективно.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
Специална цена 107,36 лв Редовна цена 122,00 лв

Оригинални уплътнения за бузи Arai Super AdSis LRS дебелина 25 mm. Cheekpad GP Dry-Cool® (FCS) материята прехвърля топлината и влагата далеч от ездача бързо и ефективно. Подложките за бузите / чашките за уши могат лесно да се свалят. Всички части (сменяеми или не) могат да се почистват с хладка вода и мек сапун. Изплакнете добре след почистване и никога не изсушавайте на пряка слънчева светлина или в близост до източник на топлина. Вътрешните части с различна дебелина са подготвени за персонализиран монтаж. Системата за аварийно освобождаване е включена. Комплект 2 бр.

Подходящи за модели:

  • RX-7GP
  • Quantum
  • Quantum-ST
  • Quantum-ST Pro

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уплътнения за бузи Arai RX7-GP/Quantum 25 mm 55054427
Вашият рейтинг

Свързани продукти