Автомобилна каска ARAI GP-7 FRP Race tested

за Автомобили и картинг

Наследникът на доказалата се серия GP-6, най-дългогодишния и успешен модел автомобилна каска на Arai GP, моделът GP-7 вече е наличен.

GP-7 отговаря на стандарта Snell SA2020, както и на хомологацията FIA 8859-2015. Използвана е сложна ламинатна конструкция с патентования периферен колан на Arai за допълнително подсилване, даваща най -добрите характеристики за способността на корпуса да разсейва и разпределя енергията при удар.

Сертификат FIA 8859-2015 & SNELL SA 2020.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Промоция от 1790,80 лв Редовна цена 2035,00 лв
купи на изплащане
12 x 174.58 лв.

Наследникът на доказалата се серия GP-6, най-дългогодишния и успешен модел автомобилна каска на Arai GP, моделът GP-7 вече е наличен.

GP-7 отговаря на стандарта Snell SA2020, както и на хомологацията FIA 8859-2015. Използвана е сложна ламинатна конструкция с патентования периферен колан на Arai за допълнително подсилване, даваща най -добрите характеристики за способността на корпуса да разсейва и разпределя енергията при удар. Кръглата, гладка и здрава външна обвивка е характеристика, която всеки Arai притежава. Способността да се разсейва енергията работи заедно със способността на шлема да абсорбира, за да увеличи максимално защитата. 

Вътрешната облицовка е изработена от EPS с много плътност, комбинирана с външната обвивка PB-cLc, ARAI създаде несравним дизайн на каската. Различните плътности на EPS са безпроблемно оформени заедно в една подложка с еднаква дебелина, съответстваща както на гладкия контур на черупката, така и на органичната форма на главата на ездача, за удобна каска с голяма видимост. Подложките за бузите използват системата за контур на лицето (FCS-2) която осигуря невероятно удобно, но здраво прилягане, което притиска бузите ви и се спускат леко под челюстта, за да намали повдигането и да ограничи проникването на шум. Предлагат се опционални размери на подложките за бузите, които помагат автомобилната каска да се персонализира към вашите специфични изисквания.

Основите с резба FHR M6 са монтирани вътре в шлема за лесен монтаж на опционални стойки за FHR, ако е необходимо. GP-7 разполага и с подвижна централна част на брадичката за лесно инсталиране на питейна система. GP-7 (FRP) изглежда идентично с версията SRC, като е направен с помощта на същите инструменти и се предлага със седем вентилационни отвора отгоре. Това оптимизира въздушния поток и поддържа главата ви хладна по време на шофиране. Защитният механизъм на визьора с променлива ос (VAS) е включен за понижаване на точката на монтаж, като същевременно позволява на визьора да се отваря напълно.

 • Shell Construction: PB-cLc
 • Огнеустойчива подплата, изработена от три материала:Carbon Nit®, Nomex® и Conex® материи.
 • Каишки за закопчаване на брадичка от Kevlar®.
 • Предна вентилация
 • Задна вентилация
 • Потготовка M6 FHR studs
 • Просвет на визьора 64.5 мм
 • Сменяеми подложки за бузите
 • Сменяема централна част на брадичката
 • Ръчна изработка
 • Свалящ се за почистване интериор

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Автомобилна каска ARAI GP-7 FRP Race tested
Вашият рейтинг