Скутер Kymco Xciting VS 400 TCS Cerulean Blue

Xciting съществува от над 10 години!!! KYMCO иска да отпразнува това със своите фенове, като пуска на пазара актуализирания скутер Xciting VS 400i TCS. Xciting VS 400i е най-доброто транспортно средство в и около града и за да подчертае това, дизайнът на Xciting VS 400i има агресивен външен вид. Дизайнът на предните и задните светлини придава на скутера уникална комбинация между спорт и бъдеще. Ето защо не е изненадващо, че Xciting VS 400i попада в категорията „Sport Touring“
 

 

 

 

Доставка Налично в магазин. Доставка за София и София област безплатна, за страната по договаряне.
13900,00 лв
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Новият XCITING VS 400 вече идва с TCS (система за контрол на сцеплението). Отсега нататък водачът може да има максимален контрол и безопасност, за да може да отприщи емоциите ви. Благодарение на новия иновативен TCS на новия Xciting VS 400, задната гума поддържа постоянно сцепление върху всяка повърхност и във всяка ситуация. Това предпазва задното колело от приплъзване или загуба на сцепление и осигурява постоянно захранване на двигателя. В допълнение, тази система е комбинирана с изключителната спирачна система ABS, за да осигури абсолютен контрол, помагайки за движение с висока скорост, както и за приближаване до тесни завои. TCS, ABS, комбинирани с подобрения в шасито и управлението, правят новия XCITING VS 400 един от най-безопасните и стабилни макси скутери. Мощният едноцилиндров OHC двигател от 400 cc, Euro 5, течно охлаждане, в 4 такта, с мощност от 24,9 kW (34 HP) при 7250 rpm, осигурява гарантирано висока производителност и отзивчивост.

ДВИГАТЕЛ

Тип двигател: OHC, едноцилиндров, 4-ри тактов, 4V,  EURO 5
Кубатура: 400 см³
Максимална мощност: 24,9 kW/ 34 hp при 7250rpm/min
Максимален въртящ момент: 37.5 Nm/5750 rpm
Горивна система: Инжекцион 
Система на запалване: Електрическа
Охлаждаща система: Водно охлаждане
Вместимост на резервоара: 12.5 литра

Разход на гориво 4,2 л./100 км.

Достатъчна мощност за тази машина, но без липса на безопасност поради големите дискови спирачки с ABS система и TCS система, така че вече няма да се плъзгате или превъртате. Освен системата Keyless и новото табло, има още нещо, което привлича вниманието; дневните светлини, дневните светлини. Те не само придават на Xciting VS 400i уникален външен вид на предната част, но също така подобрява безопасността при шофиране чрез увеличаване на видимостта към насрещния трафик. Ако се задълбочите в детайлите на светлинната система, ще видите широко приложение на LED на този скутер. В допълнение към дневните светлини, фарът, мигачите и задната светлина също са оборудвани с LED. В допълнение, задната светлина също осигурява отлична видимост с футуристичен дизайн. Скутерът Sport Touring осигурява спортен дух, без да жертва комфорта, включително чрез новия ергономичен дизайн на седалката. Това осигурява най-добрия комфорт при шофиране в своя клас. Предната част на седалката е заострена, за да побере краката на ездача по време на каране. Седалката е с двустепенен дизайн и осигурява комфорт за пътника отзад чрез поставяне на голяма възглавница на гърба. Достъпът до отделението под седалката се осъществява чрез повдигане на седалката от центъра, което улеснява поставянето или изваждането на екипировка.

ШАСИ

Рама: стоманено-тръбна 
Дължина: 2190 mm
Широчина: 799 mm
Височина: 1389 mm
Колесна база: 1570 mm
Височина на седалката: 810 mm
Суха маса: 195 kg

ГУМИ И ДЖАНТИ

Предна: Размер: 120/70-15
Задна: Размер: 150/70-14

СПИРАЧКИ

Предна: Двойни дискове ABS
Задна: Един диск ABS+TCS

Допълнително оборудване.

  1. Keyless - безключов достъп и стартиране.

  2. Full led светлини и стопове.

  3. ABS и TCS тракшън контрол

  4. Дигитален дисплей, с обортомер, скоростомер, зареждане на акумулатора във (V) и ниво на горивото.

  5. Регулируема слюда.

  6. USB порт.     

  7. Място за каска под седалката.

  8. Странични дръжки за пасажера.

  9. Централна стойка.

 24 месеца гаранция без ограничение на пробега.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Свързани продукти