Фотохроматична плака против замъгляване Pinlock Protec TINT 100% Max Vision 000585-DKS159

за Шосейно каране, Градско каране, Пистово каране Промоция

От прозрачен до тъмен, за секунди. Плаката Pinlock ProtecTINT реагира на ултравиолетова светлина, като автоматично затъмнява цвета си, като същевременно предпазва от замъгляване на визьора.

Доставка ДО 3 РАБОТНИ ДНИ, НАЛИЧНО В МАГАЗИН
Специална цена 110,88 лв Редовна цена 126,00 лв

От прозрачен до тъмен, за секунди. Плаката Pinlock ProtecTINT реагира на ултравиолетова светлина, като автоматично затъмнява цвета си, като същевременно предпазва от замъгляване на визьора. Съвременните Pinlock 100% Max Vision повишават устойчивостта на мъгла във визьора на каската чрез специално проектирана област на поставяне, която позволява на лещата да се побере перфектно.  Съвместимост 100% Max Vision Pinlock ProtecTINT плака за визьор е съвместима с Arai VAS-V IC, които са предвидени за монтаж на плака.

за модели:

  • Arai RX-7V
  • Arai RX-7 Racing
  • Chaser-X
  • QV-Pro
  • Profile-V
  • Renegade-V
  • Concept-X

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фотохроматична плака против замъгляване Pinlock Protec TINT 100% Max Vision 000585-DKS159
Вашият рейтинг