Горивен филтър A-PRO FT-6002 червен

Промоция

Горивен филтър . МАТЕРИАЛ: Метал. ЦВЯТ: различни цветове. Метален горивен филтър. Дължина 15 mm и диаметър 8 mm съединител за маркуч за гориво.

Доставка НАЛИЧНО В МАГАЗИН, ИЗПРАЩАМЕ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Специална цена 6,80 лв Редовна цена 17,00 лв

Горивен филтър . МАТЕРИАЛ: Метал. ЦВЯТ: различни цветове. Метален горивен филтър. Дължина 15 mm и диаметър 8 mm съединител за маркуч за гориво.

Безплатна доставка на всички поръчки на територията на Република Българиядо 30/09/2020, независимо от стойността и големината на поръчката.

Motopoint.bg разчита на надеждни партньори за извършване на доставките, в лицето на куриерските компании Speedy и ЕКОНТ. Можете да изберете доставка до удобен за вас адрес или до офис на куриерската фирма.

Цените на продуктите в Motopoint.bg не включват стойността на куриерската услуга.

Куриерската фирма ще ви изпрати СМС съобщение или имейл с детайли за доставката на пратката или нейното получаване от местния офис.

При поръчка на специфичен артикул, който не е наличен в склад на Мотопойнт , доставката е в рамките на 7-10 работни дни, при наличност на същата в склад в Европа. След изпращане на вашата поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите ако е необходимо.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на:

Тел: +359 892 922 922
Е-mail: eshop@motopoint.bg     

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Горивен филтър A-PRO FT-6002 червен
Вашият рейтинг

Свързани продукти